TIGERMAT minőségi garázskapu szettek


TIGERMAT minőségi garázskapu szettek
A TIGERMAT garázskapunyitók tökéletes választást jelentenek a lakossági felhasználású billenő és szekcionált garázskapuk mozgatására.

A márka kínálatában találhatunk motort 600/1000/1200 N-os húzó erővel, amelyek nagyjából 10/15/18 m2 felületű, 80/100/130 kg-os tömegű kaput képesek mozgatni. Ami a kapu magasságok illeti maximum 2,4-3,5 m-ig terjedő skála. Tápfeszültség terén egységesen 230 V az elfogadott az összes típusnál. A lánc meghajtású motorok nyitási és zárási sebessége 160 mm/mp, az ECO szériának 140 mm/mp, a HiSpeed szériának viszont már 200 mm/mp. Beépített vevőegységet találunk a csomagban amihez egy 434 MHz-es ugrókódos távirányító társul.

Extra, biztonsági funkciókkal bővelkednek a termékcsalád tagjai, a teljesség igénye nélkül az alábbiakkal igyekeznek megkönnyíteni a felhasználók életét a tervezők: Túlterhelésvédelemmel, akadályérzékeléssel, elektromos végállás beállítással, infrasorompó bemenettel és LED jelzőfénnyel, plusz lágy indítással és lágy megállítással is.

A csomag tartalmaz összesen 3,15 m hosszú sínt, 2 darab távirányítót, de a beépített vevőegység képes egyszerre 20-50 távirányítót is kezelni, ezáltal ideális megoldás lehet kisebb társasházak/irodák részére is.

Az alábbi két táblázatban összefoglaltuk, pontosan milyen felszereltséggel rendelkezik egy-egy széria. Ahogy a táblázatból is látszik markáns tudásbéli különbség van a belépőszintű ECO és az ULTIMATE széria között.Tagek: kaputechnika

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
ELMES rádiós vevőegység
Olvasta már?
ELMES rádiós vevőegység