Új funkciók a hanghívások és a hangüzenetek kezelésére


Új funkciók a hanghívások és a hangüzenetek kezelésére
Szeptemberétől az új ProRead programban a hanghíváshoz kapcsolódóan új lehetőségeket láthatunk. Mostantól beállíthatjuk a hívások közötti várakozási időt illetve a korábban feltöltött hangüzeneteket lementhetjük a GSM modulról a számítógépünkre.

Hanghívások közötti időtartam beállítása


Ha a bemeneti beállításokban „DTMF nyugtázás híváskor” funkciót állítottunk be, ebben az esetben a megadott hívásismétlések számának megfelelően a modul újra fogja hívni a beállított telefonszámot mindaddig, amíg a kapcsolat létre nem jön és a # gombbal nem nyugtázzák a hívást. Az új funkciónak köszönhetően a hívások közötti várakozást állíthatjuk be másodpercben. Körhívás esetén beállíthatjuk, hogy a bemeneti jelzést követő értesítés esetén, a megadott hívószámok tárcsázását követően mennyi ideig várjon a következő körhívás tárcsázása előtt.

A funkció előnye, hogy ha az értesítendő személy nem hallja a bejövő hanghívást, akkor nem 10 nem fogadott hívást fog látni a telefonján amikor kézbe veszi, hanem jó eséllyel a szüneteknek köszönhetően a bejövő hanghívást fogja észlelni.

Hangüzenet
A modulban lehetőség van egyedi hangüzenetek beállítására, melyeket bemeneti jelzés, tamper és táphiba esetén játszik le a modul hanghívásban 8 értesítendő telefonszámra. Ezeket a hangüzeneteket a modul a belső memóriájában tárolja és a hívást követően lejátsza hangüzenet formájában.

A GSM hálózatok fejlődésének köszönhetően több ügyfélnél is megjelent az igény, hogy 2G-ről vagy 3G-ről, 4G-s termékre váltson. A beállításokat idáig is könnyen lementhettük PC-re és az új modulra feltöltve használhattuk tovább. Mostantól a korábban feltöltött hangüzeneteket is könnyen lementhetjük egy adatfájlba és feltölthetjük egy másik modulba. A funkció további előnye, hogy ha ugyanazokat a hangokat szeretnénk több modulnál is használni, akkor a másolás egyszerűen megoldható, még akkor is, ha modulok telepítése nem egy időben történik. Amennyiben az ügyfél esetleg bővíteni szeretné a rendszerét, akkor tovább tudja vinni a korábban használt hangüzeneteket és csak a hiányzó újakat kell rögzíteni és feltölteni.

„Write ALL” és „Read ALL” gombokkal lementhetjük ezeket a felvételeket és vissza is másolhatjuk, vagy csak menthetjük gépünkre, amennyiben elvesztek volna.

ProRead letöltése IDE kattintva



Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A régi megoldásoknak csengettek - Itt az új Techson kaputelefon
Olvasta már?
A régi megoldásoknak csengettek - Itt az új Techson kaputelefon