Elstartolt a Vivotek Vortex – az USA-ban


Elstartolt a Vivotek Vortex – az USA-ban
Repülőrajtot vett a Vivotek VSaaS – Video-biztonságtechnika mint (előfizetéses) szolgáltatás – megoldása, egyelőre „csak” Amerikában (USA).

A tajvani gyártó a 2022. márciusi ISC WEST-en debütált Vortex termékcsaládjához igen nagy reményeket fűz, melyet agresszív marketing akcióval is megtámogat, nevezetesen: a 2022. december 31-ig megvásárolt Vortex VMS, valamint a felhőtárolási szolgáltatása licenc díjait elengedi. A Vivotek megállapítása szerint, a Vortex bizonyítja a gyártó magas szintű technológiai megoldások létrehozására való képességét, hiszen a most induló szolgáltatás az IP CCTV kamera, applikáció(k), az Internet, a felhő és a mélytanulási technológia harmonikusan együttműködő, egységes és hatékony, mesterséges intelligencia (MI) alapokon nyugvó „elegye”. A 2-12 MP-es képalkotást nyújtó, széles dinamikatartomány (WDR) és intelligens infravörös sugárzó (SMART IR) és MI alapokon nyugvó analitikai (objektum felismerés, területvédelem, „lődörgés” érzékelés) felvértezett Vortex kamerák széles választéka (cső, dome, fisheye stb.) – a Vivotek megállapítása szerint – garantálja a széleskörű alkalmazás lehetőségét.

Forrás: Vivotek

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera
Olvasta már?
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera