Az Uniview Easystar 4K széria


Az Uniview Easystar 4K széria
Az Easystar 4K az Uniview egy olyan szériája, amely támogatja az Easystar és a 4K felbontást . A 4K felbontás jobb képminőséget és jelentősen részletgazdagabb képeket biztosít. Eközben az Easystar garantáltan színes képeket biztosít gyenge fényviszonyok között is. Hatékonyan kielégítheti az Easystar és a nagy felbontás iránti igényeket támasztó ügyfelek igényeit.

4K ultra nagy felbontás

Az Easystar 4K sorozat termékei támogatják a 4K ultra nagy felbontást. A nagy felbontással több részletet láthatunk a képen, például az autók színét, a rendszámot stb. Akár a valós idejű megfigyelési videók megtekintéséről, akár videók visszakereséséről van szó, több képi részletet tud nyújtani és több információt tud bemutatni.Easystar, belépő szintű választás az éjszakai látáshoz

Az Easystar IP-kamerák a hátulról megvilágított CMOS-érzékelővel vannak ellátva, amely nagymértékben javítják a fényhasznosítást. Az F1.6 írisz kialakítása javítja a fénygyűjtő képességet és a minimális megvilágítás 0,005Lux-ra csökken. A legfontosabb, hogy az UNV egyedülállóan szabadalmaztatott U-ISP technológiája javítja a képek élességét és fényerejét. A hardver és a szoftver tökéletes kombinációjával az Easystar IP kamerák alacsony megvilágítás mellett is kiváló minőségű, színes képeket biztosítanak.Megbízható teljesítmény

Az Easystar sorozat IP kamerái más környezeti körülmények között is kiválóan működnek. A teljes termékcsalád támogatja az IP67-es víz- és porállósági szintet, ami megfelel a kültéri megfigyelési igényeinek. Mindegyik támogatja a nagy IR-távolságot, a gyenge megvilágítású technológiával kombinálva, így éjjel-nappal kiváló minőségű képeket biztosítanak.

Alkalmazási forgatókönyvek

Az UNV Easystar 4K sorozat alkalmazható iskolákban, plázákban, bevásárlóközpontokban, szállodákban, kórházakban vagy bármilyen gyenge megvilágítású beltéri és/vagy kültéri helyszínen. A 4K nagy felbontású Easystar termékek alkalmasak olyan jelenetekhez, amelyek nagy felbontású kamerákat igényelnek, mint például parkolók, állomások stb.

Ezek az előnyök kiemelik az UNV Easystar 4K sorozatot, és több választási lehetőséget biztosítanak az ügyfeleknek a gyenge megvilágítású alkalmazási forgatókönyvek terén.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Sikeresen zárta legújabb brazíliai projektjét a Zmax
Olvasta már?
Sikeresen zárta legújabb brazíliai projektjét a Zmax