Beléptetés és jelenlétnyilvántartás Videosec OET-213H-BTS1 terminálokkal


Beléptetés és jelenlétnyilvántartás Videosec OET-213H-BTS1 terminálokkal
A Videosec megoldása kártyás, arcképes, illetve kártyához rendelt arcképes beléptetést kínál, a jelenlét nyilvántartásának lehetőségével. Többszintű osztályokon és alosztályokon belül, műszakokhoz kötött és kötetlen munkaidejű, többszöri kilépést kezelő lehetőségek, vendégkártyák kezelése, csak néhány a rendszerben rejlő képességek közül.

Az új Presence (Jelenlét) szoftver segítségével egy vagy több OET-213H-BTS1 arcfelismerő, testhőmérséklet-ellenőrző terminált alkalmazhatunk munkaidő-nyilvántartásra, a testhőmérséklet-ellenőrzés és maszkviselés-ellenőrzés eközben egy bekapcsolható plusz szolgáltatás marad.

Az áthaladások és azonosítások vezérelhetnek ajtónyitást, de a terminálok szolgálhatnak pusztán adatgyűjtőként is. Ugyanaz az OET-213H-BTS1 terminál kezelheti egyszerre a belépés és a kilépés adatait is, az előzmények alapján a Presence szoftver dönti el, melyik esemény a kilépés és melyik a belépés. A terminálok riasztási kimenete, amelyik független a nyitásvezérlő relékimenettől, különféle riasztásokat vezérelhet szabályszegéskor. Jogosulatlan belépési kísérlet, magas testhőmérséklet, maszkviselés hiánya, csak néhány a riasztást előidézni képes események közül.

A felhasználók listáját, úgy az alkalmazottakét, mint a vendégekét, a Presence szoftverben szerkesztjük, innen töltődik át az azonosítást végző terminálokra. Ugyanebbe a szoftverbe futnak be az áthaladási adatok is, itt adhatjuk meg előre vagy utólag a szabadnapokat, szabadságokat, a napon belüli eltávozások okát (céges/magán), ezekből a szoftver készít táblázatos összesítéseket az általunk kiválasztott időszakokra.

A Videosec munkaidőnyilvántartási rendszerével kapcsolatos kérdéseikkel keressék a Videosec csapatát.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vivotek újdonságok az Alphasonic EXPO-n
Olvasta már?
Vivotek újdonságok az Alphasonic EXPO-n