Global Fire tűzjelző központ


Global Fire tűzjelző központ
Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: GlobalFire Equipment


Tűzjelző rendszerek nemzetközi szinten elismert gyártója, a GLOBAL FIRE legújabb központját a BMS rendszerek fejlődése és a hálózatba kapcsolt rendszerek iránti igény hívta életre. A gyártó saját hálózati fejlesztése a Chameleon Network, amellyel a tűzközpontokat hálózatba tudjuk szervezni, ezért egy teljesen új szemlélettel tervezhetjük rendszereinket.

Nagy eszközszámú rendszerek esetén lehetőségünk van a az objektumok adottságainak leginkább megfelelő hurokszámú központot választani, mivel a Chameleon Network központjai közül az OCTO+ akár 128 hurokig is bővíthető. Ezekből a tűzkozpontokból 32-t tudunk egy hálózatba szervezni, és ezt a hálózatot a G-ONE egyhurkos központtal teljes egészében tudjuk programozni és vezérelni.

A G-ONE-t úgy tervezték, hogy egyszerűen telepíthető legyen, sokoldalú és fejlett hálózati kommunikáció jellemzi. RS 422, optikai és TCP/IP közegben is továbbít adatokat, ezzel is segítve a többirányú elérést. Az elosztott intelligenciájú hálózat előnye, hogy az objektumok méretéhez igazodva, rugalmasan tudjuk kialakítani a rendszert. Redundáns adatkommunikációt is ki tudunk alakítani, mivel lehetőségünk van akár kettős adatgyűrűt is kiépíteni.

A többi központnál már megszokott, nagy felbontású, kék színű LCD panelen ugyanazt a letisztult és hatékony kezelőfelületet találjuk, amely grafikai elemekkel és szimbólumokkal teljesen testreszabható az egyedi igényeknek megfelelően.

A G-ONE az ODYSSEY és webes kezelő felületen keresztül ugyanúgy menedzselhető, mint a többi Global Fire központ, illetve lehetőségünk van MODBUS kimeneten keresztül a tűzközpontot más gyártók épületfelügyeleti rendszereibe integrálni.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
NB-IoT infrasugaras vevőszámláló
Olvasta már?
NB-IoT infrasugaras vevőszámláló