Új okos-otthon megoldások a Pyronix kínálatában


Új okos-otthon megoldások a Pyronix kínálatában
Tovább bővítette okos-otthon (SmartHome) termékkínálatát, valamint tovább bővítette HomeControl 2.0 applikációjának szolgáltatáskészletét az eredendően brit, de bő hat éve a Hikvision által tulajdonolt Pyronix.

Mint azt a cég marketing igazgatója (Laurence Kenny) kifejtette, a HomeControl 2.0 funkciókészlete – a (virtuális) geo-kerítés, biometrikus beléptetés és intuitív navigáció – kiegészült a cég okos-csatlakozóaljzatának (SmartPlug) kezelésével, mely számos automatizációs folyamat beállítását / finomhangolását / távmenedzsmentjét (bele értve az elektromos készülékek ki és bekapcsolását, fogyasztás nyomon követését) biztosítja a felhasználók számára. Ezen felül a HomeControl 2.0 kiegészült egy személyi segélykérő szolgáltatással is, mely akár egy pánikgombbal is aktiválható. A segélykérés az előre meghatározott személyek okostelefonjára érkezik, megadva a segélykérő földrajzi koordinátáit, melyek automatikusan megjeleníthetők a Google Maps szolgáltatásban. Ami a termékeket illeti, a SmartHome kínálat kiegészült egy kétutas audio funkcióval rendelkező, 32 GB-os SD kártya fogadására képes „bejáraticsengő kamerával” (DoorBellCam), valamint egy vezetéknélküli, elemes táplálású hangjelzővel (DoorbellChime).

Forrás: Pyronix
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview analóg kamera szériák – Dolphin és Whale
Olvasta már?
Uniview analóg kamera szériák – Dolphin és Whale