Tovább bővült a Hanwha Techwin X családja


Tovább bővült a Hanwha Techwin X családja
Hatékony objektumazonosítást és -osztályozást – valamint arc- és rendszámazonosítást – a kínáló Mesterséges intelligenciával (MI) felvértezett, IK10 védettségű (vandálbiztos) panoráma (fisheye) kamerával bővült a koreai gyártó Wisnet X családja.

Az XNF-9013RV megkapta a gyártó MI alapokon nyugvó WiseStream III tömörítési technológiáját mely támogatja az alacsony sávszélesség és tárkapacitásigény megvalósítását úgy, hogy a megfigyelés szempontjából fontos objektumokról alacsony tömörítésű, kiváló minőségű képanyag készüljön. A kamerába integrált WiseNRII (zajcsökkentő) technológia gyenge fényviszonyok mellett támogatja a mozgó objektumok elmosódás-mentes megjelenítését. Az MI a zársebesség kiválasztásába is „beleszólhat”, amint adott jellegű objektum jelenik meg a látómezőben, az MI „utasíthatja” a kamerát a zársebeség megváltoztatására, a legjobb minőségű videoanyag létrehozását szem előtt tartva. Végül, de nem utolsó sorban, az új Fisheye is megkapta a Hanwha WDR (széles dinamikatartomány) és fejlett lencse-torzítás korrekciós (ALDC) technológiáját.

Forrás: Hanwha Techwin Europe

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők
Olvasta már?
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők