Reolink Argus Eco csőkamera time-lapse és felhő rögzítéssel

Timelapse és felhő rögzítés, nem csak magánházakra

Reolink Argus Eco csőkamera time-lapse és felhő rögzítéssel
Forgalmazó: Alarm Automatika Kft.
Gyártó: Reolink


Bizonyára sokan belefutottak már, hogy szeretett volna az ügyfél time-lapset és biztonsági rögzítést egyben. Ilyen esetekben előfordulhatott, hogy egy Go Pro-t vagy egy méregdrága time-lapse kamerát kellett kirakni erre a feladatra a biztonsági kamera mellé. Azonban legközelebb ezt meg lehet oldani egy eszközzel, ugyanis a Reolink márkánk számos terméke képes erre a feladatra. Ráadásul nem SD kártyára rögzíti a biztonsági felvételeket, hanem akár ez közvetlenül felhő tárhelyre is lehetséges.

A termék amely az egyik legalkalmasabb erre a feladatra és leginkább költséghatékony, az a Reolink Argus Eco csőkamera. Ezt a kamerát egy Reolink Solar Panellel, akár teljes mértékben kábelmentesíteni lehet, mivel egy nem eltávolítható tölthető akkumulátor van gyárilag beleszerelve. A kamera Wifi hálózaton keresztül csatlakozik a felhőre, amin keresztül lehet konfigurálni. A time-lapse módot is itt lehet beállítani. A kamera egy PIR érzékelővel van ellátva, ami aktiválja a felvételt, ha mozgást észlel. Ez a felvétel akár közvetlen felhő tárhelyre is menthető.

A felhő tárhely 1 heti rögzítéssel max. 2 GB tárhelyig 1 kamerára ingyenes. Ha valaki ezen felül szeretné igénybe venni, számos előfizetési terv közül lehet választani.

Time-lapse módban a következő paramétereket lehet konfigurálni: Kezdési idő, Időtartam, Napi menetrend (minden nap hány órától hány óráig fotózza a felvételeket), Fotók közötti időtartam, Formátum (videó vagy képek), Minőség. Műszaki adatait tekintve a kamera 2 MP felbontású, 100°-os látószögű, 10 m infra hatótávolságú, beépített mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik, tehát a kétirányú kommunikáció is adott. Max. 128 GB méretű SD kártya férőhelye van. Wifi adaptere 2.4 GHz-en kommunikál. 5200 mAh-s akkumulátorral van ellátva, ami Reolink Solar Panelről vagy 5V/2A-es tápról tölthető. -10-től 55 °C-ig működik megfelelően és IP65 védettségű.

Ha esetleg egy másik Reolink kamerát szeretne erre a feladatra használni, számos - akár beépített LTE kommunkációval rendelkező - ezen feladatot ellátó kameránk létezik, mint például a Reolink Go PT. Az ezen funkciókat támogató kamerák listája a Reolink weboldalán (reolink.com) is elérhető. Keresője segítségével sok kérdésre lehet választ találni.

Time-lapset támogató reolink kamerák listája:
RLC-510A; RLC-520A; RLC-810A; RLC-811A; RLC-820A; RLC-822A; RLC-1220A; RLC-510WA; RLC-511WA; RLC-823A; RLC-523WA; E1 outdoor; és Reolink akkumulátoros kamerák frissített firmware-el (Argus 2; Argus 3; Argus Pro; Argus Eco; Argus PT; Reolink Go PT)

Reolink Cloud-ot támogató Reolink kamerák listája:
Argus 2, Argus Pro, Reolink Go, Reolink GO Plus, Reolink GO PT Plus, Argus Eco, Argus PT, Reolink E1 Pro, Reolink E1, Reolink E1 Zoom, Reolink E1 Outdoor, Argus 3, Argus 3 pro, Argus 2E, Argus PT 2K, Reolink Duo, Duo 4G, Go PT, Reolink Lumus, Keen Ranger PT, T1 Pro, T1 Outdoor

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról
Olvasta már?
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról