250 000-es megoldásokkal bővült az Axis beléptető termékcsaládja


250 000-es megoldásokkal bővült az Axis beléptető termékcsaládja
Az Axis Communications két új, PoE+ (tápellátás Etherneten keresztül) képes, kibővített számítási és tárkapacitással rendelkező, 2 ajtó kezelésére alkalmas ajtóvezérlővel bővítette beléptető portfolióját.

Az AXIS A1610 egy közösségi térbe telepíthető („plenum minősített”) DIN sínes falfelszíni telepítést támogató eszköz; míg az AXIS A1610-B (pl. harmadik fél foglalatainak alkalmazásával) egyedi beléptetőrendszer kialakítást támogató, fedlap nélkül szállított ún. „barebone” megoldás. Mindkét új, 6 programozható I/O porttal rendelkező, 250e azonosítót és naplóbejegyzést tárolását kínáló, szélsőségesnek tekinthető hőmérsékleti körülmények (-40 °C - +70 °C) között is helytálló családtag – a gyártó megállapítása szerint – könnyedén integrálható külső vagyonvédelmi rendszerekhez. Az új termékek „intelligenciája” biztosítja a vezérlők problémamentes munkavégzését még abban az esetben is, ha az Ethernet hálózattal megszűnne a kapcsolatuk. Az A1610-esek magas kibervédelmi funkcionalitását támogatja a az OSDP Biztonságos Csatorna titkosítási kulcs termékoldali, EAL6+ tanúsított modulban történő tárolása. Az új családtagok 2023. első negyedévében válnak elérhetővé az Axis disztribútori hálózatán keresztül.

Forrás: Axis Communications
Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve
Olvasta már?
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve