Új Videosec analóg kamerarendszer


Új Videosec analóg kamerarendszer
Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft
Gyártó: Videosec


Új Videosec XVR rögzítők és új, verhetetlen árú analóg kamerák érhetőek el a Videosec kínálatában. 5 és 2 Megapixel felbontású fehér fényű illetve IR fényű TVI-AHD-CVI-CVBS csőkamerák egyszerűen telepíthetőek, kiegyensúlyozott képminőséget nyújtanak éjjel-nappal, sötétben egyenletes megvilágítást biztosítanak. Az új XVR-ek 4K analóg jelet minden csatornán fogadnak, 4K HDMI kimenetűek illetve riasztási bemenetük és relékimenetük is van.

Kedvező áron kínáljuk a Videosec XB-500WL-28F miniatűr (csupán 6 x 6 x 14cm) csőkameráit. A kamera 5 Megapixeles felbontását átválthatjuk 4MP, 2MP és 1MP felbontásra, a videójel formátuma TVI, CVI, AHD és CVBS közül választható. A kamerák éjjel-nappal színes képet biztosítanak, sötétben bekapcsolva a melegfehér fényű LED diódát. A fehér fény erejét a kamera automatikusan szabályozza, mindenkor csak a szükséges optimális fényerőt alkalmazza. A 2.8mm-es nagylátószögű optika 110° szélességű látómezőt képez le.

A 2 Megapixel felbontású XB-200IR-28F még kedvezőbb árával vonja magára a figyelmet. Sötétben infravörös segédfényt alkalmaz, amelyik egyenletesen és szélesen világít, az éjszakai képen sem jelentkezik sötét képszélű alagút-hatás. A 2.8mm objektív vízszintes látószöge 90.5°.

Mindkét kamerához a TR-JB05-A-IN kötődoboz az ajánlott kiegészítő, de költségoptimalizálási céllal alkalmazhatunk MD-9097 ABS kötődobozt is a kamera mellé szerelve.

A Videosec XVR kínálata is megújul. Az XVR-301-04Q+2 és XVR-301-08Q+4 rögzítők 4 analóg + 2 IP, illetve 8 analóg + 4 IP alapbeállítással érkeznek, de a koax csatornákat egyenként is IP csatornává válthatjuk, így 6 illetve 12 csatornás NVR-ként alkalmazva az XVR-eket. Az első negyedév végére várható e rögzítők 16+8 csatornás, két merevlemezes nagytesója is.

Az XVR-ek immár 4K felbontást is kezelnek a HDMI kimenetükön, a 4K felbontású AHD-TVI-CVI jelet már nem csak az első, hanem az összes csatornán tudják fogadni, de a legfontosabb újdonság, a vezetékes riasztási kimenetek és bemenetek megléte. Segítségükkel vezetékes riasztórendszer zónájaként üzemelhet a kamerarendszer, tehát belépő szintű vagy fejlett IQ analitikás kamerák emberi testet felismerő riasztásai alapján generálhatunk riasztásokat az élesített riasztórendszerünk felé.

A Videosec csapatát az eurotech@videosec.com címen érheti el kérdéseivel.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
HID Signo Express & Seos Essentials
Olvasta már?
HID Signo Express & Seos Essentials