Újabb innovációs díjat zsebelt be az OPTEX


Újabb innovációs díjat zsebelt be az OPTEX
Az OPTEX REDSCAN Pro érzékelője immár magáénak tudhatja az Intersec 2023 (Dubai) kiállítás díját (is) – Peremvédelmi Biztonsági Termékek/Szolgáltatások kategóriában.

A piaci szereplők (és a rendezvény ítészei) által megbízhatóként és sokoldalúként jellemzett – a cég zászlóshajójaként ismert – REDSCAN Pro termékcsalád a LiDAR technológia segítségével hoz létre max. 100m (típusfüggő érték) hatótávolságban virtuális lézer falat/síkot; az integrált panoráma segédkamerája biztosítja a lefedett terület vizualizálását, a rendszer optikai finomhangolását. Az ONVIF (Profile S) kompatibilis REDSCAN Pro-nak ítélt díj olyan innovatív, nagyteljesítményű termékeket / megoldásokat piedesztálra emelését célozza, melyek képesek kezelni a kihívásokkal teli, dinamikusan (és hektikusan) változó kültéri környezet kihívásait; továbbá működésük energiahatékony, támogatják a környezetre gyakorolt hatások csökkentését.

Forrás: OPTEX

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Grade-3 minősítésű rezgésérzékelők a Zmaxnál
Olvasta már?
Grade-3 minősítésű rezgésérzékelők a Zmaxnál