BL alapú kulcstárolóval bővült az ABLOY kínálata


BL alapú kulcstárolóval bővült az ABLOY kínálata
Új „vezetéknélküli” kulcstárolóval bővült a finn ABLOY BEAT és CUMULUS portfóliója. Az „ABLOY Key Deposit for Keyless Access”, nevével félig ellentétben, csak 50%-ban kulcsmentes, mivel az arra illetékes, a mobiltelefonjára érkezett azonosító (és Bluetooth kapcsolat) segítségével juthat hozza a tárolóban őrzött fizikai kulcshoz.

A megoldás előnye, hogy az arra jogosult (pl. biztonsági vezető) egy egyszerű szoftveres művelet segítségével adhat / vonhat meg jogosultságot (pl. karbantartók) a fizikai kulcsokkal járó adminisztrációs és logisztikai teher és egyéb beléptetési megoldások alkalmazása nélkül. A BEAT család új kulcstárolóját a létfontosságú (kritikus) infrastruktúrák, a CUMULUS-ét az egyéb kiemelt köz- és magánlétesítmények üzemeltetőinek igényeihez igazították. Az új elemes tápellátású kulcstárolók akár „erőteljes” környezeti „kihívások” mellett is képesek betölteni alapvető feladatukat, továbbá rendelkeznek egy automatikus önzáró funkcióval (opció), mely lezárja az eszközt, amennyiben az utolsó felhasználó elfeledkezne róla.

Forrás: Assa Abloy

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája
Olvasta már?
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája