DVC IP kaputelefonok az Alarm automatikánál


DVC IP kaputelefonok az Alarm automatikánál
A DVC kaputelefon márka IP terméksorozata kapható az Alarm automatikánál. Az IP kaputelefonok a 2 vezetékes változattal ellentétben sokkal gyorsabban és egyszerűbben telepíthetőek. A szinti elosztók és tápok kalkulálásával nem kell törődni, csak egy PoE switch kell a rendszer áramellátásához és az eszközök közötti kommunikációs vonalak biztosításához.

Az IP terméksorozatban megtalálható az 1 gombos videó kültéri egységtől, az 1-4 lakásos eszközökön át a többlakásos érintőképernyős panelig gyakorlatilag minden. Beltéri egységei közül kaphatóak színes kijelzős videós változatok és csak audió kommunikációval rendelkező változatok is.

Applikációban is hozzáférhető az audió és videó kommunikáció. Ehhez a rendszerhez sokkal könnyebb internet hozzáférést biztosítani, mint a 2 vezetékes verzióhoz. Nem kell hozzá külön ethernet modul, hanem elég külső hálózatra csatlakoztatni a PoE switchen keresztül. Természetesen a kezelőfelület magyar nyelven is elérhető. Előnyei közül még kiemelném, hogy a kültéri egység kapható moduláris változatban is. Továbbá a vevő igényeire szabhatóak a modulok és azok elhelyezkedése. IP kamerákat is képes kezelni a rendszer, amelyek képét egyszerűen hozzáférhetővé lehet tenni a végfelhasználó számára a beltéri egységen keresztül.

Bővebb információ: IDE kattintva
Tagek: kaputelefon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ajax Fibra telepítői képzés
Olvasta már?
Ajax Fibra telepítői képzés