Ajax vezetéknélküli riasztórendszer már a DSC Hungáriánál


Ajax vezetéknélküli riasztórendszer már a DSC Hungáriánál
Az Ajax a világ egyik legmodernebb vezetéknélküli okos riasztórendszere, ideális lakossági felhasználásra vagy irodákba, üzlethelyiségekbe is. 2023. januárjától megtalálható a DSC Hungária kínálatában.

Vezeték nélküli kivitelének köszönhetően a vezetékes rendszerekhez képest sokkal tisztábban és gyorsabban telepíthető. Fejlett központi egységgel rendelkezik, ami egyszerűen bővíthető vezeték nélküli mozgás, nyitás, tűz vagy akár beázás-érzékelőkkel, valamint lehetőséget nyújt elektromos berendezések (pl. világítás) távoli vezérlésére és szcenáriók beállítására is. A külön beszerezhető eszközöket gyorsan, pár érintéssel csatlakoztathatjuk a mobil alkalmazás segítségével.



Az ingyenes Ajax Security Systems alkalmazással a teljes rendszer felügyelhető, be- és kikapcsolható. A rendszer az alkalmazáson kívül a vezeték nélküli billentyűzettel a KeyPad és vezeték nélküli kulccsal az Ajax SpaceControllal is kezelhető.

Az AJAX alkalmazásain keresztül a biztonsági rendszerhez szinte bármilyen, RTSP-t támogató kamerát csatlakoztathatunk, sőt a Uniview és a Hikvision kamerái és DVR-jei egyszerűen integrálhatók vizuális verifikációhoz.

Az AJAX behatolásjelző rendszer könnyen, gyorsan telepíthető, számtalan okos megoldással rendelkezik. Végül, de nem utolsó sorban jól is néz ki és minden egysége a most divatos fekete színben is kapható.



Tovább az Ajax központokhoz és billentyűzetekhez



Megnézem az Ajax érzékelőket



Tovább az Ajax hangjelzőkhöz



Megnézem az Ajax kiegészítőket

DSC Hungária

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Dahua WizMind S kameracsalád
Olvasta már?
Dahua WizMind S kameracsalád