Két új hibrid fényű Videosec IQ csőkamera


Két új hibrid fényű Videosec IQ csőkamera
Egy fixfókuszú és egy motorizált varifokális IQ kamera érkezett a Videosec termékkínálatába. Infravörös fény és melegfehér, látható fény - mindkét fényforrást tartalmazzák, teljes sötétben, riasztáskor automatikusan kapcsolható a fehér fény és a színes üzemmód.

Megérkezett a Videosec legújabb Jolly-Joker kamerája, az IPW-2324IQ-28Z-SWA. A nagy fényerejű (f/1.2) varifokális objektív mögé egy hatalmas, 1/1.8” képátlójú szenzor került, brutális 0.0005 lux fényérzékenységgel. A SuperStarlight képalkotást természetesen a dual-gain szenzorkiolvasás is segíti. A kamera előlapján három fehérfényű és két infravörös LED található, melyek hatótávja egyaránt 50m.

A beépített térmikrofon helyett használhatjuk a külső vonali hangbemenetet is. A vonali hangkimenettel pedig duplex kétirányú hangátvitelt is megvalósíthatunk. A riasztási bemenet egy 3V-os feszültségjel rövidzárását vagy szakadását figyeli, a riasztási kimenet pedig sok más gyártóval ellentétben nem tranzisztoros, hanem relés megvalósítású, tehát polaritásfüggetlen és akár magasabb feszültségű, vagy digitális adatot hordozó jelvezetéket is kapcsolhatunk vele (gyakorlati tapasztalat).

A fejlett IQ képanalitikai riasztások köre az IQ mozgásérzékeléssel bővült, ezt hamarosan részletesebben is bemutatjuk. Területre behatolási és vonalátlépési riasztást szelektíven generálhatunk emberalakra, gépjárműre, kétkerekű járműre, vagy ezek kombinációjára. Megfelelő rögzítőt alkalmazva utólag, visszajátszáskor, szelektíven kereshetünk is ezekre az objektumokra. Amennyiben a kamera segédfényét hibrid, fehér+IR üzemmódra váltjuk, sötétben, IQ analitikai riasztáskor a kamera automatikusan fehér fényre és színes képre vált.

IPW-2125IQ-40SWAL, a másik újdonság, 5 Megapixel felbontású, fixfókuszú 4mm-es optikával szerelt fejlett IQ analitikájú Starlight kamera, a már jól ismert IPD-3615IQ-28SWAL dómkamera párja. A szűkebb, 86.5° látószög előnye az alacsonyabb perspektívából adódó méretcsökkenés, ami nagyobb objektumfelismerési hatótávolságot biztosít. Beépített mikrofon és beépített hangszóró kétirányú hangátvitelt tesz lehetővé, akár PC-ről, akár mobilapplikációból. Az interaktív területvédelem pedig előre rögzített hangfelvétel lejátszását teszi lehetővé IQ analitikai riasztáskor.

A hibrid megivlágítás lehetősége az IPW-2125IQ-40SWAL kameránál is adott, tehát a kamera sötétben, IQ riasztáskor képes átváltani színes üzemmódra és felkapcsolni a két fehér LEDfényt általunk beállított időtartamra. Az automatikus fényváltás felprogramozásáról és működéséről bemutató videót is talál a videosec.com videótárában. A kamerák műszaki paramétereit táblázatosan, áttekinthető formában, megtalálja a legújabb letölthető Videosec IP videó katalógusban is.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról
Olvasta már?
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról