A Hanwha Techwin és az NXGEN újkeletű együttműködése


A Hanwha Techwin és az NXGEN újkeletű együttműködése
A globális video-biztonságtechnikai piac jelentős szereplőjeként számon tartott Hanwha Techwin stratégiai együttműködési megállapodást kötött a svájci központú – magas szinten testre szabható riasztás- és eseménykezelő megoldásokat fejlesztő – NXGEN Technology AG start-uppal.

Az együttműködés publikált célja olyan megoldások kínálása, melyek jelentősen növelheti a biztonsági műveleti központok (SOC) tevékenységének hatékonyságát – ahol is kritikus fontosságú a felmerülő események valósidejű észlelése, kezelése. A Hanwha illetékesének megállapítása szerint, a fizikai biztonság ökoszisztémája egyre összetettebb, számos technológiának (video, beléptetés, behatolás- és tűjelzés, IoT stb.) kell szervesen együttműködnie. A Hanwha Techwin és az NXGEN közötti együttműködés célja egy olyan egységes interfész kifejlesztése, amely a koreai gyártó video-biztonságtechnikai megoldásait összeköti az NXGEN GENESIS felhőalapú esemény- és riasztáskezelő platformját alkalmazó egyéb rendszerekkel.

Forrás: Hanwha Techwin Europe

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája
Olvasta már?
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája