Önálló WiFi kódzár a Videosec kínálatában


Önálló WiFi kódzár a Videosec kínálatában
Önálló működésű, WiFi-n (TUYA) távvezérelhető és programozható vízálló kódzár, a TYW-CODMF1 érkezett meg a Videosec kínálatába. Nyitható mobilapplikációból, RFID kártyával és PIN kóddal, távolról hozhatunk létre és vonhatunk vissza nyitási kódokat, a nyitások naplózódnak.

Új termék érkezett a Videosec kínálatába, a WiFi-s önálló TYW-CODMF1 beléptető kódzár. Tuya vagy SmartLife applikációban otthonhoz csatolhatjuk (legyen az otthon, iroda, vagy Airbnb-n kiadott lakás), de nem kap automatikusan minden otthon-tag nyitási jogosultságot a kódzárhoz, ezt külön-külön kell megadnunk. Minden otthon-taghoz nyitókódokat és 13.56MHz-es RFID kártyákat rendelhetünk, ezeket utólag vissza is vonhatjuk. Ideiglenes kódokat hozhatunk létre, amiket akár korlátozhatunk is időszakra vagy belépésszámra.

A kódterminál 12V-ról táplálható, a relékimenete NO és NC kimenetet is tartalmaz. Fontos, hogy amennyiben közvetlen DC induktív terhet kötünk rá, mindenképp iktassunk be egy nullátmeneti védődiódát (flyback diode), ellenkező esetben a garancia nem érvényes. Wiegand adatkimenet is a rendelkezésünkre áll: választhatunk, hogy 26, vagy 34 bites adatformátumot küldjön-e ki a terminál. A Wiegand adatvezetékekkel klónozhatjuk is termináljaink tartalmát egymásra, azaz összekapcsoljuk a feltanított és a még üres terminálunkat, majd az üreset olvasási, a felprogramozottat pedig adatátviteli módba kapcsoljuk.

A terminál belseje szigetelő műanyaggal van kiöntve, tehát teljesen vízhatlan. A vezetékek vízhatlan csatlakoztatásáról viszont telepítéskor kell gondoskodni, ehhez a Videosec BHT-1.25 krimpelhető vízálló kábeltoldókat ajánljuk.

Amennyiben a bemutatott kódzárral, vagy bármelyik másik Videosec termékkel kapcsolatban kérdése van, keresse csapatunkat.
Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról
Olvasta már?
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról