Vezetékes riasztórendszer felújítás az Ajax Multitransmitterrel


Vezetékes riasztórendszer felújítás az Ajax Multitransmitterrel
Csillagpontosan vannak a vezetékek telepítve? Régi riasztórendszert szeretne modernizálni, de nem szeretné az érzékelőket lecserélni? Ajaxot szeretne telepíteni? Az Ajax Multitransmitter erre nyújt megoldást. 18 zónabemenetével és automatikus ellenállás felismeréssel a riasztórendszer felújítás most egyszerűbb, mint valaha.

A Multitransmitter vezetéknélkül csatlakozik az Ajax hubokhoz, ezáltal az egész rendszert telefonos alkalmazásból könnyedén lehet konfigurálni és kezelni.

Amíg egy hagyományos riasztórendszer esetében egy központ csere után egy érzékelő ellenállásainak megállapítása akár 10 percet is igénybe vehet, mivel azt szét kell szedni és műszerrel rámérni, az Ajax Multitransmitterrel ez a művelet 2 percet vesz igénybe és még szét se kell szedni az adott érzékelőt.

Hogyan is működik? Az érzékelők bekötése után telefonos applikációval be lehet állítani, hogy az adott zóna NO, NC, EOL, 2EOL vagy 3EOL-ként funkcionáljon. Ezek után el lehet indítani egy tesztet és az összes ellenállás működésbe hozásával az eszköz rámér és beállítja magának azokat. Az ellenállásokat egyenként szabadon lehet konfigurálni, hogy milyen típusú esemény történjen, amikor az működésbe lép. (riasztás, szabotázs, stb…) Az alábbi youtube videó szemlélteti az eszköz működését:Ha bármi egyéb kérdés merült fel kérjük hívja az Alarm automatikát, illetve mindenkit szeretettel várunk 2023 Március 6-án az Ajax workshopunkon, ahol sok érdekes újdonságról lesz szó.

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Presence beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer arcfelismeréssel és RFID olvasással
Olvasta már?
Presence beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer arcfelismeréssel és RFID olvasással