JABLOTRON (ár)hírek az LDSZ-től

- a hazai forgalmazótól

JABLOTRON (ár)hírek az LDSZ-től
Március 3-tól 2,5 %-kal csökkentek a vezetékes és vezeték nélküli okosriasztókat gyártó cseh JABLOTRON ALARMS termékeinek árai az árfolyamok kedvező változásával összhangban.

A JABLOTRON 2023. évi vezetékes szettje az egyszerűbb, JA-110E vezetékes kezelőt tartalmazza annak ellenére, hogy a szettben levő JA-103KR központ képes a szegmenses JA-114E kezelő fogadására. A JA-110E kezelőnél egy A, B, C vagy D gomb megnyomásával lehet a különböző partíciókat kiválasztani élesítésre/hatástalanításra, illetve funkciók (kimenetek) aktiválására. Ezen betűk a kezelő felső sorában pirosan világítanak, ha éles az adott terület, zölden, ha kikapcsolt (hatástalanított) állapotban van. Ha valaki a JK-HULDSZ14 vezetékes szettet vásárolja, de a kezelőt mégis szeretné a JABLOTRON-nál jól ismert szegmensesre cserélni, mert pl. nem elég a 4 partíció és kimenetszám együtt, akkor a kezelőt a vásárló kérésére az akár 20 db szegmens kezelésére is képes modellre cseréljük az árkülönbözet felszámítása mellett.

Szabó Péter
főmérnök
LDSZ Vagyonvédelmi Kft.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ha az elvárások a dizájnban is megmutatkoznak, akkor az Inim-nél startol a fekete szín is
Olvasta már?
Ha az elvárások a dizájnban is megmutatkoznak, akkor az Inim-nél startol a fekete szín is