UNIVIEW analóg eszközök a CompMarketnél


UNIVIEW analóg eszközök a CompMarketnél
Ismét bővült a Uniview CCTV termékeinek köre. Az új 2 és 5MP-es felbontású analóg kamerák, cső és turret kialakításban, egyszerű és ColorHunter kivitelben egyaránt elérhetők. A hibrid rögzítők 4-8-16 analóg kamera fogadására alkalmasak, mellette az IP kamerák jeleit fogadják.

Az analóg kamerák mindkét kivitelét az alábbi műszaki paraméterek jellemzik. Az elvárásnak megfelelően a kamerák mind a négy formátumot ismerik (TVI, AHD, CVI és CVBS); utóbbiban a PAL és az NTSC szabvány is elérhető. Az 1/2,7”-es chippel szerelt kamerák fényérzékenysége 0,02 lux (F2,0). Az éjszaki megvilágítás távolsága 20 méter. A kamerák IP67-es védelemmel rendelkeznek (pormentesség és rövid idejű vízbe merítés). Jól bírják a szélsőséges hőmérsékletet is: -30℃ és +60℃ közötti tartományban tud üzemelni akár 95%-os páratartalom mellett. Túlfeszültség védelme 4kV. Az elegáns, kis méretű házban elhelyezett elektronika megelégszik 2,4W fogyasztással.

Mindegyik kamerát digitális WDR-el látták el, és lehetséges a képet megfordítani/tükrözni (balról jobbra, illetve le és fel). A shutter 1/25 és 1/50000 közötti; a hagyományos üzemmód mellett BLC, dWDR és HLC között választhatunk. A 2,8-as optikával szerelt típusok 110⁰, a 4 mm-esek 90⁰ vízszintes nyílásszögűek. Az OSD menüjük egyelőre csak angol nyelven érhető el.A hagyományos (infraLED-es) analóg kamerákkal ellentétben a ColorHunter technológia segítségével színes képet kapunk a gyenge megvilágítás vagy akár teljes sötétség esetén is. Ez a kamera fehér fényű LED-je segítségével 20 méter távolságig érhető el. A kisebb testvér infraLED-es smart szabályzásához hasonlóan itt is van megvilágítás szabályzás (sőt, manuálisan is, 10 lépcsőben állíthatjuk), csak fehér fényben. Tapasztalatok szerint, aki ilyen kamerát használ, az nem lép vissza infraLED-es verzióhoz.

A hibrid rögzítők is több verzióban érhetők el. Mindegyik (tehát a 4-8-16 csatornás) legalább 6MP, de a legtöbb típus akár 8 MP-es IP kamerákat is kezel. Multi szabványúak, tehát a TVI, AHD, CVI és CVBS analóg kamerákat támogatnak egészen 5MP felbontásig. A legkisebb modell kivételével tartalmaznak audio bemenetet, de típustól függően riasztási be- és kimenet, RS485 csatlakozó és BNC kimenet is található. A nem használt analóg bemenet helyére IP kamera vehető fel. Miután tipikusan beltéri eszközökről van szó, a működési környezetük nem olyan látványos, mint a kameráknál, de így is lenyűgöző: -10℃ és +55℃ közötti. Fogyasztásuk (merevlemez nélkül) kevesebb, mint 10W. A szokásos (képtartalom változáson alapuló) mozgásvezérlés nem csak a felvétel indítását eredményezheti, hanem megszólaltatható a beépített buzzer, küldhet e-mailt az eszköz, meghúzatható riasztási kimenet (ha van), beállított presetre lehet léptetni, illetve felugró ablak is beállítható. Külön OSD menüpont szolgál az analóg kamerák belső menüjének kezelésére (de a „szokásos” Iris+ gomb is működik). Az PTZ kamerák koaxiális vezérlése is működik.Mondani sem kell, de az analóg eszközökre is igaz, hogy a Uniview eszközök ár/teljesítmény viszonya kiemelkedő. Hab a tortán, hogy a 36 hónap garancia ezen eszközökre is érvényes.

A Uniview analóg kamerák valamint a hibrid rögzítők megtalálhatók a weboldalunkon és raktárkészletről azonnal megvásárolhatók: www.compmarket.hu

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Jön a RIEL EXPO 2024
Olvasta már?
Jön a RIEL EXPO 2024