Vivotek VMS MI alapokon


Vivotek VMS MI alapokon
A VIVOTEK bejelentette legújabb, mesterséges intelligencia (MI) alapokon nyugvó video-menedzsmentrendszer megoldását. Az MI és peremoldali számítástechnikai megoldásokat integráló VAST Security Station (VSS) platform három verzióban – VSS Lite, VSS Standard és VSS Professional – áll a felhasználók rendelkezésére.

Az alapszintű szolgáltatásokat nyújtó VSS Lite díjmentesen áll a felhasználók rendelkezésére; a Standard verziót a kis és közepes, míg a Professional-t a nagyobb méretű szervezetek igényeinek kiszolgálásához igazították. A fejlesztő elmondása szerint, a valós idejű arcfelismerést és jármű-detektálásra képes, teljeskörű biztonsági funkciókkal (titkosítás, vírusirtó integrálásának lehetősége, valósidejű kibervédelmi riasztások stb.) felvértezett VSS akár 20 000 kamera egyidejű kezelését biztosíthatja. A VSS fejlett MI-re támaszkodó analitikai képességeinek köszönhetően, a VIVOTEK saját fejlesztésű Deep Search technológiája révén a felhasználók egy gombnyomással attribútumkeresést (nem, kor, ruházatszín, kiegészítők, járműtípus vagy járműszín), helyszínkeresést stb. végezhetnek akár több tízezer kamerából származó adatbázisban. Egy közelmúltban publikált felmérés szerint a globális videómegfigyelési szoftverpiac értékét 1.9 milliárd USD-re becsülhető. Ezen belül az integrált video-megfigyelőrendszerek éves átlagos növekedési ütemét 12,7%-ra becsülik 2026-ig. Mindezeken túl, az MI alapú analitikai funkcionalitással rendelkező IP CCTV kamerák értékesítése továbbra is folyamatosan emelkedő tendenciát mutat; a globális piac több mint 40%-át teszik ki.

Forrás: VIVOTEK

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
DVC DCN-TF6283AI-DL Dual Light Dome Kamera
Olvasta már?
DVC DCN-TF6283AI-DL Dual Light Dome Kamera