16+8 csatornás XVR a Videosec kínálatában


16+8 csatornás XVR a Videosec kínálatában
A két 4K felbontású XVR mellé érkezik a harmadik, az XVR-302-16Q+8 rögzítő. Riasztási ki/bemenet adott, mint a másik két XVR-en is, csatornánkén IP-re válthatóak a koax bemenetek, akár 0 koax + 24IP-ig, és várhatóan, a jelenleg futó szett-akciókhoz hasonló konstrukcióban is megvásárolható lesz.

Igaz ugyan, hogy hosszabb ideig nem kínáltunk 16 analóg csatornás Videosec rögzítőt, de ennek a várakozásnak most vége. Napokon belül érkezik az XVR-302-16Q+8 rögzítő, tekintsük át, mit érdemes tudni róla.

Mind a 16 koax bemenetre csatolhatunk 4K felbontású analóg kamerákat AHD, TVI vagy CVI jelformátumban, akár 15fps képfrissítésig. Mikrofonnal rendelkező kamera esetén a videójellel együtt a hang is rögzítésre kerül. IP kamerákat szintén 4K felbontásig kezel a rögzítő, alapbeállításként 80Mbps a bejövő sávszélesség, ha minden csatornát IP-re váltunk, ez 112Mbps-re bővül. A kimenő sávszélesség, ami a távoli monitoring és visszajátszások egyidejű összességét fedi le, folyamatosan 160Mbps, ami arra is lehetőséget biztosít, hogy a központi rögzítési helyen kívül a megfigyelőpontokra is rögzítőket telepítsünk, sokkal olcsóbban, mint ha PC-alapú monitoringot építenénk ki. A 4K felbontást is támogató HDMI mellett egy VGA és egy CVBS videókimenet is rendelkezésre áll.

A rögzítő 4 riasztási bemenetet és egy relés riasztási kimenetet tartalmaz. A riasztási kimenetet a csatlakoztatott IQ analitikás kamerák emberalak-felismerése alapján bármilyen vezetékes riasztórendszerhez riasztást küldhetnek, így kellően megbízható kültéri érzékelőként alkalmazhatjuk a kamerákat, amik csak emberalakra vagy járműre generálnak riasztást.

Két SATA merevlemez, RS485 soros port, USB3 és USB2 portok, ja, és a házon található földelés-csavar okkal van ott, földeljük mindig megfelelően az analóg rendszereket!A Videosec kínálatában jelenleg négyféle analóg szett érhető el kedvező áron. 2 megapixeles infrás és 5 megapixeles fehér fényű analóg kamerák mellé 4+2 vagy 8+4 csatornás XVR-t, videóbalunokat és HDD-t adunk. A bemutatott 16+8 csatornás XVR érkezésével szettjeinket is bővítjük.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka
Olvasta már?
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka