Vízióra vált a Hanwha


Vízióra vált a Hanwha
2023 márciusától a Hanwha Techwin új neve: Hanwha Vision. A névváltoztatás hátterében – mint azt a cég illetékese kifejtette – a koreai óriás azon szándéka áll, hogy tevékenységét és meghatározó szerepét kiterjessze a képalkotási (vision) technológiák szélesebb körére.

Mint azt a Hanwha illetékese vázolta, meghaladva eddigi video-biztonságtechnikai portfolióját olyan újgenerációs, képalkotás-alapú, mesterséges intelligencia (MI) és felhő technológiák fúziójára építő megoldásokat kíván biztosítani, melyek hatékonyabban támogatják a felhasználók üzleti és egyéb folyamatait, tovább ösztönzik a globális piac innovációit. Mint azt a Hanwha Vision vezérigazgatója Ahn Soon-hong kifejtette, meg kívánják haladni a megfigyelés és (esemény utáni) tartalomelemzés mókuskerekét, és Big Data elemzéseken alapuló, testreszabott, operatív stratégiájuk végrehajtását támogató információkkal kívánják ellátni termékeik végfelhasználóit; továbbá olyan aktív megoldásokkal, melyek nem csak előre képesek jelezni az egyes eseményeket, de valós időben reagálnak is rájuk. Az új márkanév folyamatosan, a cég lokális piacainak sajátosságait figyelembe véve kerül bevezetésre az elkövetkező időszakban.

Forrás: Hanwha Vision

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák
Olvasta már?
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák