Provision-ISR hőkamerák a MASCO kínálatában

Egész nap, minden időben

Provision-ISR hőkamerák a MASCO kínálatában
A hőkamerák nem függenek a fényviszonyoktól, és a nap bármely szakában, különösen éjszaka, folyamatos képalkotást biztosítanak azáltal, hogy az adott tárgy által kibocsátott infravörös sugárzás segítségével rögzítik és képet készítenek. A bolygón minden anyag, még a jég is, infravörös energiát sugároz, és a hőkamera képet készít a tárgy hőmérsékletéről. Azt kérdezi, hogyan működik?

Technológiai áttekintés

A hőkamera 2 az 1-ben! Egy optikai lencsét és egy hőkamera modult tartalmaz, amely kettős képmegjelenítést eredményez . Az egyik a szabványos optikai kép, a másik pedig a hőkamera képe, amely többféle megjelenítési lehetőséggel rendelkezik, mint például "Fehér forró", "Fekete forró", "Szivárvány" és "Vasoxid". A hőkamera a látott hőmérsékletet mutatja, amely -20°C ~ 150°C között változik.



És amikor azt hiszed, ennél jobb már nem lehet...
A hőkamerás képességek mellett a következőkkel erősítettük meg a hőkamerás képalkotást:







DDA™ videó analitika
A Provision-ISR DDA™ videóelemző technológiája különbséget tesz az emberek, a két- és négykerekű járművek között. Az analitika, vagy a normál vagy a hőképernyőn jelenik meg. A DDA™ képességei az optikai lencsén a vonalkeresztezés, a steril terület, a tárgyszámlálás és az arcfelismerés . Ezzel szemben a hőképernyő alatt csak két DDA™ képesség lehetséges: egy virtuális határvonal átlépése és egy előre meghatározott steril terület behatolása. Az optikai és a termikus megjelenítéshez 4 terület/4 vonal állítható be.







Smart Alert
A beépített vaku és hang aktív elrettentő mechanizmusként működik (fehér stroboszkópfény és hangszóró.) Amikor a kamera DDA™ analitika eseményt vagy hőmérsékleti eseményt rögzít, a választás szerint helyszíni fizikai riasztást kaphat stroboszkópfény vagy előre felvett üzenet, vagy mindkettő révén. A Provision-ISR hőkameráit a legmodernebb technológiával fejlesztették ki, amely fejlett eszközt biztosít a felhasználó számára a tűzérzékeléshez, a hőmérséklet-ellenőrzéshez és a biztonsági felügyelethez.

Alkalmazás


Biztonság - A hőképes technológia ideális a nagy teljesítményű alkalmazásokhoz, ahol folyamatos helyzetfelismerésre és fenyegetések észlelésére van szükség. A kamera tényleges felismerési távolsága miatt tökéletes kerítés-felügyeletre, steril területek védelmére és nagy értékű vagyontárgyak megfigyelésére:
~33m emberekre és ~102m járművekre a BMH-THERMAL-3 esetében
~73m emberekre és ~224m járművekre a BMH-THERMAL-7 esetében
A hőkamera még koromsötét éjszakákon is képes feltárni a forró pontokat, például a bokrok mögé bújó behatolókat.

Tűzérzékelés - A hőkamera a tűz korai észlelésének nélkülözhetetlen, érintésmentes eszköze. Az észrevétlenül keletkező és kialakuló tüzek kárt okozhatnak az embereknek, a berendezéseknek és az áruknak. Mindkét Provision-ISR hőkameramodell képes 0,1x0,1 méteres lángot észlelni:
- A BMH-THERMAL-3 esetében ~11 métertől
- A BMH-THERMAL-7 esetében ~24 métertől
*Figyelem: Egy megduplázott méretű láng megduplázza az érzékelési távolságot!!!
Például egy 0,2x0,2 méteres lángméret 22, illetve 48 méterről lesz érzékelhető. Más szóval, a hőkamera segít a sűrű füstfelhőn túlra látni, és felfedni, mi van mögötte.

Hőmérséklet-érzékelés - A hőmérséklet ellenőrzése elengedhetetlen a biztonság érdekében, valamint a rendszerek és az emberek védelme érdekében. Ez felhasználható kutatási létesítmények, szerverszobák hőmérsékletének megfigyelése, raktárak, hűtőházak, hűtőkamrák, motorhőmérséklet-ellenőrzés stb. esetén. Hőkameráinkkal 3 mérési módszerrel lehet a hőmérsékletet nyomon követni:
- Pont - a hőmérsékletet adja meg a kép egy adott pontján
- Vonal - a hőmérsékletet adja meg egy virtuális vonalon (például egy elektromos kerítésen használható)
- Terület - amely az egész megjelölt területet lefedi

Minden mérési módszer megjeleníti a minimális - átlagos - maximális hőmérsékletet. A megengedett hőmérsékleti értéket Celsius vagy Fahrenheit értékben, a távolságot pedig Méterben vagy Lábban állíthatja be. A távolság beállítása azért lényeges, mert ez határozza meg a tárgy által kibocsátott sugárzás arányát, amely befolyásolja a hőmérséklet értékét.

Mind a tűz-, mind a hőmérséklet-érzékeléshez akár 10 mérési módszert is beállíthat a képben, amelyek mindegyike saját szabálybeállítással rendelkezik (meghatározott hőmérséklet alatt/felett).

Hogyan riaszt a kamera?

Triggerek/ riasztások
A kamera akkor indítja el a rendszert, ha a hőmérséklet egy adott érték alá vagy fölé megy, ha tüzet észlel, ha valaki átlép egy vonalat vagy áthalad egy steril területen.

- Alarm Out (száraz érintkező kimenet) - Audio Alarm (fizikai hang) - Lighting Alarm (stroboszkóp fény) - SD Snap (fénykép mentése memóriakártyára)
- SD Recording (videó rögzítése memóriakártyára) - Email (e-mail küldése a kiválasztott címzetteknek) - FTP (fénykép mentése memóriaszerverre)
- Push notification (A Cam2 alkalmazásban felvett NVR oldal)

A Provision-ISR hőkamerák kompatibilisek a Provision-ISR összes eszközével és platformjával: Ossia NVR-ek, Ossia VMS és Provision Cam2 Mobile App.

Élvezze mindkét világot: tiszta AI videó nappal és AI hőkamera kép éjjel. Hagyja, hogy hőkameránk segítségével meglássa azt, amit a szeme nem lát!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ossia DVR v1.4.0 update
Olvasta már?
Ossia DVR v1.4.0 update