Beltéri panoráma kamerákkal bővült az Axis portfoliója


Beltéri panoráma kamerákkal bővült az Axis portfoliója
Az Axis Communications két új, a cég fejlett analitikai funkciókészletek támogatására kihegyezett mélytanuló algoritmusok kiszolgálását támogató ARTPEC-8 chipkészletére épülő, beltéri panoráma (halszemoptikás) kamerával bővíti portfolióját.

A gyártó által „ultra kompakt” formavilággal és egyszerű telepíthetőséggel rendelkezőként jellemzett 6 MP-es AXIS M4327-P és a 12 MP-es AXIS M4328-P 360° / 180°-os képanyag generálására képes 30 kép/s frissítési sebesség mellett. Az új kamerák – fejlett szolgáltatáscsomagjaiknak köszönhetően – jelentékeny mennyiségű, minőségi metaadat generálásával biztosítja a gyors és könnyed forenzikus keresési lehetőséget úgy az élő, mint a rögzített képanyagban. Az AXIS Object Analytics szolgáltatáscsomag biztosítja a mozgó objektumok azonosításának és osztályozásának (felhasználói igényekhez finomhangolható) képességét. Végül, de nem utolsó sorban, a kamerák borítása újra festhető, így biztosítva hatékonyabb illeszkedésüket a telepítési környezethez. Az AXIS M4327-P és az M4328-P 2023 második negyedévében lesz elérhető az Axis viszonteladói hálózatán keresztül.

Forrás: Axis Communications

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Újdonság a SATEL kínálatában
Olvasta már?
Újdonság a SATEL kínálatában