DVC DCN-FF6013 halszem optikás IP kamera


DVC DCN-FF6013 halszem optikás IP kamera
Forgalmazó: Alarm Automatika Kft.
Gyártó: DVC


A DCV márka halszem optikás IP kamerája, a DCN-FF6013 minden végfelhasználói és telepítői igényt kielégít, amit egy közép-felső kategóriás 6 mp felbontású fisheye kamerától el lehet várni. Igényes, lapos fekete-fehér külső megjelenés, könnyű szerelhetőség, digitális PTZ mód akár rögzítővel is, valamint beépített mikrofon és számos egyéb ki- és bemenet integrációs lehetőségeket nyújtva.

Külső megjelenése mutatós de nem tolakodó. Fehér fémházára a fekete infraáteresztő műanyag szegély mágnessel rögzítve csatlakozik. Ha ezt eltávolítjuk, akkor a 3 rögzítőpont és az SD kártya foglalat borítója található. Ez megkönnyíti a szerelést, mert csak a rögzítőcsavarokat és az SD kártya foglalat fedését tartó 2 csavart kell mozgatni. Kábelelvezetésre oldalra is van lehetőség, Illetve a DAJ-42 és a DAM-34 kötődobozokkal akár falra is szerelhető.

A „hal retináján” egy 1/2.9'' Sony Starvis IMX326 CMOS található. Felbontása 6 MP, effektív pixelszám maximum 2160x2160 pixel, képfrissítés maximum 25 FPS. Fényérzékenysége 0,068 lux. A “hal szemlencséje” fixen 1.1 mm fókusztávolságú optika F2.0 apertúrával. Ez horizontálisan és vertikálisan is (szereléstől függően) 180°-os látóteret biztosít. IR hatótávolságát tekintve max 30 m, ezért 3 IR LED felelős. Időjárás állósága IP67 védettségű. Működési hőmérséklete -30-tól 60 °C.

Intelligens funkciói magába foglalják a 3 digitális PTZ, illetve 4 digitális PTZ nézetet. Ezekkel a nézetekkel kompatibilis DVC rögzítők a: DRN-1682-R, DRN-3282R, DRN-3284R és DRN-6488R. Ez annyit tesz, hogy a halszem optikában szabadon lehet navigálni és torzításmentesített képet nézni, akár visszajátszott felvételen is.

Képes maximum 256 GB kapacitású SD kártyát befogadni. Természetesen van egy hálózati RJ45 PoE csatlakozása, a kamera IEEE802.3af PoE szabvánnyal működik, maximum teljesítménye 10.5 W. Kábelkorbácsán megtalálható 1 CVBS BNC kimenet, 1 riasztó ki- és bemenet és 1 3.5 mm jack audio ki- és bemenet a harmadik féltől származó rendszerekhez való integrálásra.

Ez az IP kamera képes egy helyiséget egyedül lefedni, illetve kiegészítő kameraként is kiválóan szolgál egy biztonsági megfigyelőrendszerhez. Raktárkészletünk fel van töltve és elérhető, illetve az ugyanilyen paraméterekkel rendelkező DCN-FF6012 is kapható az Alarm Automatika webshopjában és boltjában is. Ha bármi egyéb kérdés felmerült, kérem keressen minket bizalommal.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC kapumozgatók
Olvasta már?
FAAC kapumozgatók