Videosec 12 megapixeles IQ halszemkamera


Videosec 12 megapixeles IQ halszemkamera
Itt a Videosec IPF-868IQ-F18-C halszemkamerája, IQ képanalitikával, 360° körkörös látószöggel, választható dewarppal / képkiegyenesítéssel, választható virtuális PTZ üzemmóddal beépített mikrofonnal, hangszóróval, és mikroSD kártyahellyel – tudjon meg róla többet!

Két halszem-újdonság érkezik a Videosec kínálatába március végén, most az IPF-868IQ-F18-C halszemkamerát mutatjuk be. A kamera egy a kategóriájában hatalmas, 1/1.7” mérteű 12 megapixel felbontású szenzor köré épül. Az infra hatótávja ugyan csak 15m, de ez teljes körben, 360°-ban ennyi, tehát képszéltől képszélig 30m. A telepítése eredetileg mennyezeti, de oldalfalra vagy alátámasztva is telepíthető, mindkét telepítési mód kiválasztható a kamera menüjében. A kamera által küldött videó lehet halszem-nézet 4000x3000px vagy 3000x3000px felbontásban, lehet dewarpolt panoráma-nézet, amikor egymás alatt két 180°-os nézetet látunk, és lehet virtuális PTZ is, FullHD felbontással.

A beépített térmikrofon hangját automatikus zajszűrés javítja folyamatosan. A beépített mikroSD kártyahely elsődleges funkciója az ANR, az automatikus hálózatkimaradás-áthidalás. Amikor a kamera megszakadó hálózati átvitelt észlel, a felvételeket a memóriakártyára rögzíti, majd a csatlakozás helyreállta után az élőképpel párhuzamosan áttölti a hiányzó felvételeket az NVR-re.

IQ képanalitikával az IPF-868IQ-F18-C panorámakamera képes felismerni, ha emberalakot vagy járművet lát, illetve a heatmap statisztikai funkciót alkalmazva megjeleníthetjük, a képmező melyik részén a legintenzívebb a forgalom.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A biztonság új kora
Olvasta már?
A biztonság új kora