4K felbontású hibrid fényű IQ dómkamera a Videosectől


4K felbontású hibrid fényű IQ dómkamera a Videosectől
Megérkezett az IPD-3618IQ-28SWAL fixfókuszú 4K/8MP felbontású, hibrid (fehér+IR) fényű, IQ képanalitikájú kamera, IQ mozgásérzékeléssel (ONVIF-en mindennel kompatibilis) és emberalak felismerésre történő fehér fényre váltással.

A Videosec IPD-3618IQ-28SWAL kamerája a már ismert 4K felbontású IPW-2128IQ-28WAL csőkamera párjaként érkezett, de Starlight szenzorral, háromszor nagyobb 0.003 lux fényérzékenységgel. A 2.8mm-es fix objektív 106.7°-os vízszintes látószöget biztosít. Három videóadatfolyam, Smart Encoding H.265 videótömörítés alkalmazásával átlag napi 6-12GByte adatmennyiség, 3840x2160@20fps felbontáson – ha alkalmazzuk az események közötti automatikus képfrissítés-csökkentést, amikor az NVR csak riasztáskor emeli a képfrissítést 3-5fps-ről 20fps-re, a szükséges tárterület még ennek is csak a töredékére csökkenthető.

Az IQ képanalitika felismeri, ha emberalakot, kerékpárost/motorkerékpárost, vagy gépjárművet lát. A területre behatolási, vonalátlépési riasztások mellett már az IQ mozgásérzékelés is ez alapján küld riasztásokat. Fontos kihangsúlyozni az IQ mozgásérzékelés fontosságát: ONVIF protokollon is, mozgásérzékelésként küldi át a kamera az alkalmazott bármilyen márkájú rögzítőre vagy okosotthon-központnak, hogy épp emberalak tartózkodik a kamera képmezejében.

A hibrid megvilágítás azt jelenti, a kamerában infravörös és fehér fényű LED diódák egyaránt találhatóak. Az éjszakai megvilágítást kiválaszthatjuk magunk is, fixen IR vagy fehér fényűként, de automatikusan is alkalmazhatjuk, azaz, ha a kamera embert vagy járművet észlel, fekete-fehérről színes képre vált, IR helyett fehér fényű megvilágítással.

Az IPD-3618IQ-28SWAL dómkamera beépített térmikrofonnal és hangszóróval rendelkezik. A mobiltelefonról vagy más eszközről indított kétirányú duplex hangátvitel mellett lehetőség van automatikus riasztáskori hanglejátszásra is, ez az interaktív területvédelem.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
InterCom GSM Monitoring Set - távoli vezérlés és felügyelet
Olvasta már?
InterCom GSM Monitoring Set - távoli vezérlés és felügyelet