Tovább bővült az Aiphone IX családja


Tovább bővült az Aiphone IX családja
Az analóg, „plug & play” video-kaputelefon megoldások elkötelezett telepítőinek kíván IP-váltási megoldást kínálni az AIPHONE IX családjának legújabb tagja.

A nem régiben piacra dobott IXS-HBDV szett minden rendszerelemet – előre programozottan – tartalmaz, így akár a dobozból elő véve azonnal alkalmazható. Az új szett tartalmaz egy kültéri és egy beltéri egységet, egy PoE swittchet; valamint egy USB kulcsot, melyen megtalálható a termékek teljeskörű telepítési útmutatója, videó demonstrációval megtámogatottan. A gyártó megállapítása szerint, semmit sem kell találgatnia a telepítőnek, mivel minden eszköz alkalmazását a végletekig leegyértelműsítették – de legalább is részletes információt biztosítanak telepítésükhöz / mindennapi alkalmazásukhoz. Mint azt a cég marketing igazgatója kifejtette, az Aiphone új terméke lehetővé teszi olyan piaci szereplőknek (mint pl. lakatosok, villanyszerelők stb.) is, hogy ez irányba (video-kaputelefonok) bővítsék szolgáltatási portfoliójukat, hiszen csak egy kábelt kell kihúzni és switchet a konnektorhoz csatlakoztatni.

Forrás: AIPHONE
Tagek: kaputelefon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek
Olvasta már?
PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek