Az Adria Security Summit 2023 őszén Ljubljanában kerül megrendezésre


Az Adria Security Summit 2023 őszén Ljubljanában kerül megrendezésre
Már csupán a standok kevesebb mint 20%-a maradt szabadon foglalható. Az Adria Security Summit 2023 - amelyet az Intersec támogat - bejárja a délszláv régiót és megáll a szlovén fővárosban, Ljubljanában, ahol a rendezvény 2023. október 25-26-án kerül megrendezésre a Gospodarsko razstavišče kiállítási és konferencia központban.

A szervezők rekordlátogatottságot várnak az eseményen, ahol a régió vezető szakemberei gyűlnek össze a biztonság, kiberbiztonság, IoT, ICT, okos megoldások, mobilitás és automatizálás területéről.

Ez az esemény második alkalommal nyitja meg kapuit Szlovéniában (az EU határain belől), ezzel megerősítve a státuszát, mint a régió határait meghaladó iparági esemény.

Globális és regionális ipari szereplők szponzorként térnek vissza.
Az Adria Security Summit 2023 előkészületei jól haladnak és az eseményt két kiemelt támogató, az Alarm automatika és a Konica Minolta szponzorálja.
Az Alarm automatika a fizikai biztonság területén regionális piacvezető, hardvereket, szoftvereket, szolgáltatásokat és platformokat nyújt több mint 2000 ügyfelének 11 országban.
A Konica Minolta egy japán technológiai vállalat, amely saját fejlesztésű üzleti és ipari képfeldolgozó termékeket, optikai eszközöket, 3D digitalizálókat és más termékeket kínál ügyfeleinek 49 országban.

A két kiemelt támogatót olyan platina szponzorok egészítik ki, mint az Ateis, Bosch, CREAplus, Motorola Solutions, Nedap, Suprema, Teksel és ZKTeco.

Az Innovációs Szoba kéz a kézben jár a népszerű Startup Támogató Programmal, ahol a fejlesztők, a befektetők találkoznak egymással kölcsönösen előnyös megállapodások reményében.

A kiberbiztonsággal témakörre a konferencia második napján panelbeszélgetés keretében kerül sor, valamint két podcast is hallható lesz, amelyekben két bennfentes vendég szerepel a kiberbiztonság világából.

Emellett külön konferenciatermek állnak rendelkezésre a kísérő események prezentációi számára.

Az idei fókusznak megfelelően az Adria Security Summit több különleges termet is kialakított, ahol a cégek bemutathatják új termékeiket és szolgáltatásaikat, ahol olyan témában tartalmazhatnak előadásokat, amelyeket érdekesnek találnak a közönségük számára.

Az esemény ismét hivatalos támogatást kapott nemzetközi és regionális szakmai média platformoktól, nemzetközi iparági szövetségektől és regionális ipari kamaráktól, ezúttal a Szlovén Magánbiztonsági Fejlesztési Kamara vezetésével.

Az Adria Security Summit 2023-ról szóló információk elérhetők a www.adriasecuritysummit.com weboldalon, a summit@asadria.com e-mail címen, vagy telefonon a +387 33 788 985 számon.

Jegyezze meg az időpontot és találkozzunk Ljubljanában 2023 októberben!
Tagek: esemény

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
2N IP Style
Olvasta már?
2N IP Style