Új „sarok-kamera” a Hanwha Vision kínálatában


Új „sarok-kamera” a Hanwha Vision kínálatában
A Hanwha Vision piacra dobta legújabb, mesterséges intelligencia (MI) alapú analitikai funkciókészlettel felvértezett, kifejezetten büntetésvégrehajtási és egészségügyi intézmények sajátosságait figyelembe vevő / azokhoz igazodó fizikai kialakítású (élmentes, vandálbiztos) „sarok-kameráját”.

Az akár 4K képalkotásra is képes, 2MP felbontás mellett akár 120 kép/s videoanyag-generálást kínáló TNV-C7013RC valósidejűen képes detektálni és osztályozni az egyes tárgyakat és megkülönböztetni azokat hátterüktől; valamint biztosítja (pl.) a viselt ruházat színének azonosítását. Természetesen a „hagyományos” elemzési funkciók (védett terület kijelölése, vonalátlépés és „lődörgés” detektálás stb.) is megtalálható az új kamera szolgáltatáskészletében. Az újonnan integrált „Boole logika” alapú szabályképzésnek köszönhetően max. 3 analitika egymásra épülő aktiválódása által kiváltott eseményláncolat generál csak riasztást; pl. egy adott objektum (személy), belép egy adott területre, de riasztási esemény csak akkor jön létre, ha az objektum háthalad a védett területen kihúzott virtuális vonalon. Az extreme-WDR funkcióval felvértezett, 128° x 100° látószögű képalkotást nyújtó TNV-C7013RC rendelkezik a mozgó objektumok elmosódás-mentes rögzítését biztosító „zársebesség-preferáló” üzemmóddal, azaz adott sebességérték alá nem engedi csökkeni a shuttert. Az új kamera a gyártó magas szintű kibervédelmi funkciócsomagjával érkezik, FIPS 140-2 level 2 szabvány szerint tanúsított.

Forrás: Hanwha Vision Europe
.
.
#biztonságikamera #ipkamera #videotechnika #milesight #SecuriForum

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek
Olvasta már?
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek