Videosec analóg újdonságok raktáron


Videosec analóg újdonságok raktáron
Új XVR rögzítők és új, verhetetlen árú analóg kamerák érhetőek el a Videosec kínálatában. 5 és 2 Megapixel felbontású fehér fényű illetve IR fényű TVI-AHD-CVI-CVBS csőkamerákról és az előzőektől többet tudó, de alacsonyabb árú XVR-ekről tudjon meg többet.

Kedvező áron kínáljuk a Videosec XB-500WL-28F miniatűr (csupán 6 x 6 x 14cm) csőkameráit. A kamera 5 Megapixeles felbontását átválthatjuk 4MP, 2MP és 1MP felbontásra, a videójel formátuma TVI, CVI, AHD és CVBS közül választható. A kamerák éjjel-nappal színes képet biztosítanak, sötétben bekapcsolva a melegfehér fényű LED diódát. A fehér fény erejét a kamera automatikusan szabályozza, mindenkor csak a szükséges optimális fényerőt alkalmazza. A 2.8mm-es nagylátószögű optika 110° szélességű látómezőt képez le.

A 2 Megapixel felbontású XB-200IR-28F még kedvezőbb árával vonja magára a figyelmet. Sötétben infravörös segédfényt alkalmaz, amelyik egyenletesen és szélesen világít, az éjszakai képen sem jelentkezik sötét képszélű alagút-hatás. Mindkét kamerához a TR-JB05-A-IN kötődoboz alkalmazható, de költségoptimalizálási céllal alkalmazhatunk MD-9097 ABS kötődobozt is a kamera mellé szerelve. A Videosec XVR kínálata is megújul. Az XVR-301-04Q+2 és XVR-301-08Q+4 rögzítők 4 analóg + 2 IP, illetve 8 analóg + 4 IP alapbeállítással érkeznek, de a koax csatornákat egyenként is IP csatornává válthatjuk, így 6 illetve 12 csatornás NVR-ként alkalmazva az XVR-eket. Az első negyedév végére várható e rögzítők 16+8 csatornás, két merevlemezes nagytesója is.

Az XVR-ek immár 4K felbontást is kezelnek a HDMI kimenetükön, a 4K felbontású AHD-TVI-CVI jelet már nem csak az első, hanem az összes csatornán tudják fogadni, de a legfontosabb újdonság, a vezetékes riasztási kimenetek és bemenetek megléte. Segítségükkel vezetékes riasztórendszer zónájaként üzemelhet a kamerarendszer, tehát belépő szintű vagy fejlett IQ analitikás kamerák emberi testet felismerő riasztásai alapján generálhatunk riasztásokat az élesített riasztórendszerünk felé.

Figyelje az új analóg Videosec kamerák és rögzítők bevezető akcióit a következő napokban, kérdéseivel pedig keresse a Videosec csapatát.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis Q1808-LE kamera
Olvasta már?
Axis Q1808-LE kamera