Hikvision Monitor NVR


Hikvision Monitor NVR
Forgalmazók:
Cédrus Kft.
DSC Hungária Kft.
Modern Alarm Kft.
Power Biztonságtechnika Kft.
RIEL Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


Örömmel mutatjuk be a Hikvision első kompakt wifi NVR-ét, melyet egy kis méretű integrált monitorral együtt prezentálunk. A készüléket 4 vagy 8 csatornás változatokban gyártjuk, kifejezetten otthoni vagy kisebb üzleti felhasználásra javasoljuk.

A készülék megjelnését tekintve egy kisméretű monitorra hasonlít, melynek tetején 2 darab antenna található, előlapján pedig 2 darab hangszoró. A készülék kifejezetten úgy készült, hogy önmagában kiszolgálja a videó rögzítő funkcióját, a videó megjelenítés funkcióját és a teljes konfigurációt és kezelést egy eszközön keresztül.

Videókapacitását tekintve, maximum 6 megapixeles videó streamek kezelését biztosítja rögzítési oldalon, dekódolási kapacitása maximum:
4 x 4 Megapixel, 15 kép/másodperc képkockaszámmal, vagy 4 x 2 Megapixel, 30 kép/ másodperc képkockaszámmal használható. A készülék képes vezeték nélküli és kábeles hálózati kamerák kezelésére is. Tárolókapacitás tekintetében, maximum 1 darab 3,5”-os SATA HDD használatát tudjuk biztosítani, maximum 6TB kapacitással (A készülék a merevlemezt nem tartalmazza).

A beépített monitor 11.6 colos, TFT LCD panellel rendelkezik, felbontása 1366*768 pixel, melyen a legnagyobb megjeleníthető nézet a 4 kamerás képosztás. A monitor alatt található 2 darab kis teljesítményű hangszóró segítségével akár a rögzített audió anyagokat is visszajátszhatjuk a videó rögzítésünkel együtt, így teljes értékű audió és videó megjelenítő készülékként üzemeltethetjük az eszközt. Wifi tekintetében 2,4 Ghz-es rendszerről beszélhetünk, mely 2x2 MIMO antennákat használ, melyek segítségével maximum 300 Megabites teljesítményre képes.

Az eszköz csatlakozók tekintetében rendelkezik természetesen egy táp csatlakozóval, 2 db USB csatlakozóval, fejhallgató és mikrofon csatlakóval, egy darab 10/100 Megabites LAN csatlakozóval és egy HDMI kimenettel rendelkezik.



Szerelhetőségét tekintve egyaránt szerelhetőhető falra, vagy a mellékelt extra műanyag konzol használatával elhelyezhető akár asztalon is.



A készülék mellé természetesen jár egy 12V-1,5 Amper kiszolgálására alkalmas dugasztáp, a feljebb található bal oldali képen látható asztali konzol, egy hálózati kábel, a 2x2 MIMO antenna, egyy USB csatlakoztathatóságú egér, és minden kábel, mely a merevlemez csatlakoztatásáhot és használatához szükséges.

Elérhető változatok:
DS-7604NI-L1/W 4 csatornás kompakt monitor NVR
DS-7608NI-L1/W 8 csatornés kompakt monitor NVR

Az itt felsorolt termékeket, keresse hivatalos disztribútorainknál és viszonteladóinknál.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A régi megoldásoknak csengettek - Itt az új Techson kaputelefon
Olvasta már?
A régi megoldásoknak csengettek - Itt az új Techson kaputelefon