Új, kompakt „üzleti” kamerák az Axis kínálatában


Új, kompakt „üzleti” kamerák az Axis kínálatában
Az Axis Communications bejelentette kisméretű üzlethelyiségek és otthonok védelmére kihegyezett termékcsaládjának két legújabb tagját.

A gyártó által többcélú, költséghatékony eszközként jellemzett, HDTV 1080p képalkotást nyújtó, PoE képes, IR-korrigált optikával ellátott, az uniós adatvédelmi előírásokat teljesíteni hivatott AXIS M1055-L és M1055-L egyaránt rendelkezik mélytanuló algoritmusokat futtató jelfeldolgozó egységgel (DLPU), valamint kétutas audio kommunikációt biztosító beépített mikrofonnal és hangszóróval. A két új családtag közti leglényegesebb különbség az AXIS M1075-L funkciókészletét gazdagító PIR mozgásérzékelő és a kamera IP-alapú audio-rendszerekhez illesztést biztosító SIP támogatás. A DLPU-nak és az AXIS Object Analytics csomagjának köszönhetően az új kamerák hatékony tartalomelemzési funkciókkal támogathatják a felhasználók biztonsági (és egyéb) célkitűzéseit; beleértve a (még „beta” fázisban lévő) „területen tartózkodás idejét” elemző szolgáltatást, mely alkalmazható a „lődörgés” detektálására és egy – a felhasználó által kijelölt – területen eltöltött idő elemzésére (pl. látogatói/vásárló szokások vizsgálatához). Mindkét kamera rendelkezik az Axis fejlett kibervédelmi funkciócsomagjával.

Forrás: Axis Communications

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera
Olvasta már?
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera