Videosec TIC2621SR-F3-4F4AC-VD hőkamera a gyakorlatban


Videosec TIC2621SR-F3-4F4AC-VD hőkamera a gyakorlatban
A szerdánkénti Videosec oktatás keretében január 18-án a kettős spektrumú hőkameráról volt szó. A Videosec TIC2621SR-F3-4F4AC-VD képességeit, beállításait, és alkalmazási javaslatait tekintették át.

A kettős spektrumú Videosec TIC2621SR-F3-4F4AC-VD hőkamera a látható fénytartományban egy Super Starlight (0.001 lux), 1/1.8” méretű, 4 megapixel felbontású, 90° látómezejű kameramodulból ad élőképet, illetve ezen végez IQ képanalitikát (emberalak és járműfelismerés).

Az oktatás keretében áttekintették a kamera képességeit, webfelületét, rögzítőhöz történő hozzáadását, a riasztási lehetőségeket, a hőmérsékleti riasztások variációit, az emberalak-felismerés nyújtotta előnyöket.

A hőkamerát alkalmazhatjuk tűzérzékelésre. Ekkor beállíthatók kimaszkolt területek, amik nem generálnak riasztást. Ellentétben az részecskekamrás füstérzékelőkkel, a szálló por, köd és egyéb légköri jelenségek nem befolyásolják a hőkamera észleléseit. A kamera képes a dohányzás észlelésére is, ekkor a megfelelő hangüzenet (mp3 formátumból) is bemondatható a kamerával, a kék és piros jelzőfények villogtatása mellett.

Tárgyak hőmérsékletét is ellenőrizhetjük a TIC2621SR-F3-4F4AC-VD kamera segítségével: akár 12 területet is beállíthatunk, kiválaszthatjuk, hogy melyik a referenciaterület, illetve mekkora hőmérsékletkülönbség esetén történjen riasztás. Ipari folyamatokat is felügyelhetünk, fűrésztelepek gépsorainak tűzvédelmére, ipari akkumulátortelepek ellenőrzésére.

A Videosec oktatások szerdánként kerülnek megrendezésre szegedi oktatótermünkben. A részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött, ami weboldalunkról is elérhető.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Smiths Detection SDX 10060 XDi csomagröntgen – a csomagok atomokra szedve
Olvasta már?
Smiths Detection SDX 10060 XDi csomagröntgen – a csomagok atomokra szedve