Axis M32-széria dome kamera


Axis M32-széria dome kamera
Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications


Az Axis M32-es szériájának két új fix fókuszú költséghatékony dome kamerája kiváló képminőséget biztosít bármilyen fényviszonyok között. Az ARTPEC-8 processzornak köszönhetően támogatja a mélytanuláson alapuló fejlett analitikákat, mindezt 2MP (M3215-LVE) vagy 4MP (M3216-LVE) kivitelben.

A kamerák IK10 besorolással rendelkeznek, a nap/eső védő pedig minden időjárási körülmény mellett biztosítja az akadálymentes működést. A Lightfinder, Forensic WDR és az OptimizedIR funkcióknak köszönhetően pedig folyamatosan biztosított a tiszta és tűéles kép. A beépített kiberbiztonsági funkciók segítenek megakadályozni az illetéktelen hozzáférést és megvédik a rendszert. Az Axis Edge Vault például megvédi a kamera egyedi eszközazonosítóját és leegyszerűsíti az Axis eszközök engedélyezését a hálózaton.

Ezek az ARTPEC-8-ra épített nagy teljesítményű kamerák mélytanulási feldolgozó egységgel (DLPU) rendelkeznek. Ez továbbfejlesztett feldolgozási és tárolási képességeket tesz lehetővé, így még több adatot gyűjthetünk és elemezhetünk, mindezt kamera oldalon. Ezen felül értékes metaadatokat is biztosít, amelyek megkönnyítik a gyors, egyszerű és hatékony keresést a rögzített felvételekben.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől
Olvasta már?
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől