A Milestone felhő alapú megoldása


A Milestone felhő alapú megoldása
A VMS piac vezető megoldásfejlesztője elérhetővé tette az EU, plusz Norvégia, Izland, Svájc, az Egyesült Királyság, valamint Észak-Amerika területén tavaly beharangozott felhő alapú megoldását.

A Milestone Kite™ alapját a szintén CANON családtag amerikai (USA) Arcules technológiája képezi, biztosítva az egyszerű, biztonságos, skálázható VSaaS (video-biztonságtechnika mint szolgáltatás) megvalósítását. A fejlesztő megállapítása szerint, a Kite valamennyi szervezet számára költséghatékony, „testre szabható” szolgáltatásokat nyújtó megoldás; mely kifejezetten alkalmas a soktelephelyes szervezetek biztonsági igényeinek kielégítésére. Mint azt a cég illetékese kifejtette, a végfelhasználói igényekre válaszul megalkotott, video-analitikai (személy- és járműdetektálás, hőtérképek készítése, intelligens visszakeresés stb.) és beléptetési funkciókkal rendelkező új termék a legmagasabb adatbiztonsági elvárásoknak is megfelel. A rendszer biztonsági frissítése technikailag folyamatos, a háttérmentés globális alapon történik; a felhasználói igényekre reagálva, a mentés történhet a felhasználó telephelyein. A Milestone Kite™ 100+ gyártó több mint 6000 kamerájával és egyéb megoldásával kompatibilis.

Forrás: Milestone Systems

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Satel behatolásvédelem
Olvasta már?
Satel behatolásvédelem