Mivel segíti Önt a SecuriFocus 2023-ban?


Mivel segíti Önt a SecuriFocus 2023-ban?
Ilyenkor év elején sikeres és boldog új évet kívánunk egymásnak. De mi fog 2023-ban sikernek számítani?

A Covid lecsillapodásával fellélegeztünk, de februárban jött az ukrajnai háború, majd tavasszal az energiaár robbanás és az infláció, amely a biztonságtechnikai termékek árait és a munkaerő költségeit alaposan megdrágította. Nehezített pályán ugyan, de így működünk s ezek lesznek a kilátások várhatóan az első három negyedévben.

A gazdasági előrejelzések a negyedik negyedévre prognosztizálják az infláció mérséklődését és a gazdaság fellendülését. Ehhez igazodva ez év október 4-5-én rendezzük meg ötödik alkalommal a SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítást és Konferenciát. Az októberi időpont az év végi értékesítésekre és a 2024-es üzleti év előkészítésére jól időzített lehetőséget kínál. A bevezetőben feltett kérdésre a fentiek tükrében sikernek a nehéz gazdasági helyzetben a talpon maradás, a munkahelyek és a bérek vásárlóértékének megőrzése tekinthető.

A talpon maradáshoz a naprakész információk biztosításával segítjük Önt, hiszen az információ birtokában lehet megalapozott döntéseket hozni. Így a mi feladatunk továbbra is a biztonságtechnikai szakma naprakész informálása, amelyek Önt friss termék és céges információkkal, aktuális szakmai programajánlatokkal látja el és kedvező akciós beszerzési lehetőségekről nyújt tájékoztatást.

A kollégáimmal együtt ezúton köszönjük meg az eddigi látogatásokat a SecuriFocus portálon és minden kattintást, ami egy újabb hír olvasását és - szándékaink szerint – ezáltal hasznos információhoz jutást eredményezett. Maradjon velünk, legyen gyakori vendégünk 2023-ban is, mi továbbra is azon leszünk, hogy Önt képbe hozzuk!
Tagek: esemény

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon