Bemutatkozik az Ajax Fibra vezetékes riasztórendszer család


Bemutatkozik az Ajax Fibra vezetékes riasztórendszer család
A B4B kínálatában elérhető az Ajax Systems vezetékes riasztórendszere. A megszokott precizitás és prémium kivitelezés végre vezetékes kivitelben.

A központi egységet egy 8 BUSZ vonallal operáló központi Ajax HUB Hybrid adja, mellyel - ahogy a neve is mutatja - mind vezetékes és mind vezeték nélküli (Jeweller, Wings) eszközöket is a rendszerünkhöz tudunk adni. A jelzővonalainkat (BUS) csillagpontos, illetve gyűrű topológiában tudjuk felépíteni.

 • Csillagpont esetén a BUS teljes hossza: 2 000 m
 • Gyűrű topológia esetén a BUS teljes hossza: 500 m

 • A központ elérhetőségénél sem kell kompromisszumokat kötnünk. Alapból 2 SIM kártya hellyel (van 2G és 4G verzió), RJ45 csatlakoztatási lehetőséggel, így semmi sem szabhat határt a HUB működésének. Az üzemeltetésről a jól megszokott Ajax által saját fejlesztésű OS Malevich gondoskodik.

  A HUB-ra összesen 100 eszköz csatlakoztatható (max. 10 szirénával), így lényegében egy 100 zónás vezetékes/vezeték nélküli GRADE 2-es riasztórendszerünk lehet. A központ dobozában kialakításra került egy akkumulátor hely, ahova 12V4Ah vagy 12V7Ah akkumulátorral tudjuk a HUB működését függetlenné tenni hálózati kimaradás esetén.

  Az Ajax a jól megszokott portfólióját vonultatja fel a vezetékes érzékelők terén is. Megtalálható ugyanúgy a mozgás-, üvegtörés-, nyitásérzékelő illetve ezek bővített érzékeléssel ellátott változatai is. Ha valamit nem fed le a vezetékes kínálat, Jeweller (vezeték nélküli) eszközzel könnyen helyettesíthetjük. A rendszer beállítása is a megszokott egyszerűséggel és gyorsasággal történik, nem kell teljesen új rendszert megtanulni a telepítő kollégáknak, mind az Ajax Pro telefonos alkalmazáson, vagy a Desktop Pro alkalmazáson keresztül programozhatjuk az eszközöket. A rendszer telepítése vizsgához kötött, mivel csak hitelesített Ajax telepítő végezheti ezen vezetékes rendszerek kiépítését.

  Ezen oktatásunkra az alábbi linken jelentkezhet:

  Jelentkezés az Ajax Fibra tréningre

  Riasztótelepítés és üzemeltetés sosem volt még ennyire egyszerű, de biztonságos! Ha felkeltettük érdeklődését jelentkezzen havonta tartandó Ajax Workshopjainkra (alap workshop megléte feltétele a Fibra certifikációnak).

  Jelentkezés a január 25-i Ajax Workshopra

  Ha bármilyen kérdése merült fel a rendszerekkel kapcsolatban, vagy bővebb tájékoztatást szeretne keressen minket az ajax@b4b.hu e-mail címen.

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  MAGNETIC beléptető rendszerek
  Olvasta már?
  MAGNETIC beléptető rendszerek