MASCO – a megoldások áruháza


MASCO – a megoldások áruháza
Azzal keresett meg az ügyfél, hogy kellene egy riasztó a házba, de kamerán is látni szeretné, ha valamilyen esemény történt? Mindent (is) távirányítani szeretne? Egy felületen szeretné kezelni a riasztót és a kamerákat? Ez mind lehetséges!

Ellophatatlan és elfelejthetetlen megoldást keres arra, hogy bejusson a kapun?
Több opció is van: ujjlenyomatolvasós vagy proxikártyás (kulcstartós, matricás) kapucsengő, kamerával, telefonos alkalmazással, wifivel, távolról nyitható elektromos zár lehetőséggel. Be kellene engedni a futárt, de csak a nagykapun, hogy letehesse biztonságosan a csomagot, de senki nincs otthon; közben az sem volna rossz, ha kamerán keresztül láthatná és irányíthatná merre megy, és mikor távozik? Egy mobilalkalmazáson keresztül, a kétirányú kommunikációra is képes kamerákkal, és akár egy kamerás kapucsengővel ez szinte gyerekjáték!

Az ügyfél szeretne csak egy távirányítót használni a kapukhoz és a garázshoz is?
Ha nyílászárót mozgatna, ha automatizálná a kaput, de félbe is kellene hajtani az egyik kapuszárnyat ahhoz, hogy az adott helyen elférjen. Nem probléma, van rá megoldásunk!

Megújult webáruházunkban www.masco.hu kedvedre válogathatsz a termékek között, bemutathatod megrendelődnek a lehetőségeket, és szinte mindenhez hozzájuthatsz, amire a biztonságtechnikai vagy épület automatizálási projektedhez szükséged lehet. Ha telepítőként elakadsz egy nálunk megismert innovatív termék használatával kapcsolatban, vagy egy húszéve a Mascónál vásárolt kapumozgató motorhoz keresel leírást – hozzánk bármelyik témában, bizalommal fordulhatsz. Ha forgalmazzuk, vagy valaha forgalmaztuk a terméket, lesz válaszunk a kérdésére!

Forgalmazott márkáink olyan integrációs lehetőségeket nyújtanak, melyekkel nem csak a saját munkádat teheted értékesebbé és könnyebbé, de az ügyfeled igényeit is összetett módon, teljeskörűen elégítheted ki.

A Provision-ISR (CheckPoint kibervédelemmel ellátott) rögzítői és kamerarendszerei mostantól integrálhatóak a Roger rendszereihez, akár a vállalati szintű RACS 5 beléptetőrendszerhez vagy akár a kis- és középvállalkozások igényeire szabott, hagyományos web-alapú SBAC (hatókör alapú hozzáférés-szabályozás) részeként. A CCTV rendszer integrációjával jelentősen javítható a megfigyelés, amely nem csak a VISO management szoftver, hanem a VISO SMS biztonságtechnikai kezelőfelület használatával is működtethető. Az integráció lehetővé teszi például élő videók vagy fényképek lekérését automatikusan, kérésre vagy esemény hatására is. A felvett képanyag kérésre megjeleníthető (ehhez NVR vagy DVR szükséges); de létre lehet hozni benne jelenléti területeket, amelyet a rendszeren keresztül meg lehet figyelni, vagy az ott zajló eseményeket később vissza lehet nézni (pl. egy ajtó használatáta).

A Satel riasztórendszere is kommunikál a Roger rendszereivel, így telepítőként egy teljeskörű biztonsági megoldást kínálhatsz ügyfeleinek a cikk elején felvetett problémákra és kérésekre. Van kép, van riasztó, van beléptető – minden jel adott, már csak azt kell eldönteni, hogy honnan vezéreljük a garázskaput, és milyen sorrendben adjanak egymásnak jeleket (parancsokat) az egyes rendszerek. Az ügyfelek pedig boldogan vezérelhetik az ingatlan rendszereit a telefonjaikról.

Találkozzunk a C standnál, vagy látogass meg minket a Reitter Ferenc utcai központi áruházunkban. Velünk számolhatsz!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája
Olvasta már?
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája