Megérkezett az új Videosec NVR-504-32IQ csúcsrögzítő


Megérkezett az új Videosec NVR-504-32IQ csúcsrögzítő
Új 32 csatornás csúcsrögzítő érkezett, ez már az 500-as sorozat tagja. Minden Videosec képanalitika támogatása, 2 LAN, 2 videókimenet, 4 merevlemez és 4+16 riasztási ki/bemenet, 32 megapixel (30fps) egyidejű megjelenítési képességgel, mi egyebet várhatunk el egy csúcsrögzítőtől?

Az NVR-504-32IQ a méltán népszerű NVR-304-32IQ utódaként érkezett. Az eddigi Intel processzort a SigmaStar négymagos processzora váltja, amelyik folyamatos teljes terhelés mellett sem igényel aktív, ventillátoros processzorhűtést.

Felsorolás jelleggel tekintsük át a legfontosabb tulajdonságokat:
- Két független alhálózat kezelése a két eltérő IP címtartományra állítható LAN port segítségével. 320 Mbps bemenő rögzítési + 160 Mbps kimenő, távoli elérési sávszélesség
- Két független tartalmú monitor kezelése (4K HDMI + 1080p VGA), akár összesen 32 megapixel egyidejű megjelenítése 30fps képfrissítéssel élőkép vagy visszajátszás nézetben
- 16 vezetékes riasztási bemenet, az első bemenet általános riasztástiltásra is használható, tehát a bemenet függvényében tilthatjuk a push-riasztásokat, villogó vagy világító fényjelzéseket, riasztási kimenetek jelét, és a riasztási e-maileket.
- 4 db relével kapcsolt riasztási kimenet (polaritás-független, akár 50-100V feszültség is megengedett)
- Az NVR-C rögzítőkből is ismert lehetőségek, úgy, mint a rendszámfelismerő kamerák kezelése, rendszámlisták alapján történő beléptetés, hőkamerák tűzérzékelési és hőmérsékletértéki riasztásainak kezelése

IQ analitikai riasztásokról folyamatos bélyegkép-listát kaphatunk az élőkép mellett, illetve szelektíven kereshetünk utólag emberre, járműre, és kerékpárosra/motorosra. Újdonság a ruházat színe alapján történő keresés lehetősége, amit a hamarosan érkező új IQ analitikás kamerákkal együtt lehet igazán kihasználni.

A 32 csatornás NVR-504-32IQ négy merevlemezt kezel, a 8TB kapacitáslimit a merevlemezek melegedésének a függvénye. A redundáns rögzítést csatornánként tudjuk be- vagy kikapcsolni. A 12V DC külső táplálás a szünetmentesítésnél jelent előnyt.

Az új NVR műszaki paraméterei, a többi új Videosec termékkel együtt, áttekinthető formában megtalálhatóak a letölthető IP Video Q4, negyedik negyedévi PDF katalógusban is.

További kérdéseivel forduljon a Videosec csapatához.
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Lengyel fejlesztés és gyártás, 30 éve a biztonságtechnika szolgálatában
Olvasta már?
Lengyel fejlesztés és gyártás, 30 éve a biztonságtechnika szolgálatában