Hikvision DS-2CD2347G2H-LIU(eF) dómkamera


Hikvision DS-2CD2347G2H-LIU(eF) dómkamera
Forgalmazók:
Cédrus Kft.
DSC Hungária Kft.
Modern Alarm Kft.
Power Biztonságtechnika Kft.
RIEL Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


Smart Hybrid Light: Éjszakai képminőség, ahogy eddig senki se látta.
Pár éve már jelen van a videomegfigyelés szakterületén a fehér fény, az inframegvilágítás infra szűrővel kombinálva, az alacsony fényérzékenységű szenzorok, illetve a különböző hardveres és szoftveres képjavítási módszerek az éjszakai színes kép érdekében. A Hikvision mindezen technológiákat tökélyre fejlesztette, kombinálta a nagy megbízhatóságú, AI alapú analitikájával, majd a nagyközönség elé tárta a Smart Hybrid Light sorozatot.


A DS-2CD2347G2H-LIU(eF) IP kamera a Smart Hybrid Light sorozat tagja. Ez a dómkamera, amely a szokásos szolid fehér színű Hikvision kameraházat kapta meg (de fekete színben is elérhető). Szerelése könnyű, természetesen a csomagolásban minden megtalálható hozzá. Az eF betűk újdonságnak számítanak. A Hikvision törekszik a környezettudatosságra, ennek érdekében környezetbarát csomagolású termékeit megjelöli az eF, azaz eco Friendly betűkkel.

A kamera felbontása 4 MP, azaz 2688x1520 pixel. 1/1.8" CMOS, található benne, melynek a fényérzékenysége 0.0005 ux és az objektív F1.0 apertúrával rendelkezik. A kamera elérhető 2.8 és 4 mm es fókusztávú verzióban is. Optikája konfokális, ami annyit jelent, hogy az IR és a látható tartománybeli fény ugyanabban a szögben esik a szenzorra, ezáltal ugyanolyan éles képet ad éjszakai és nappali fénynél is. Az éjszakai megvilágításért a két magas teljesítményű hibrid LED felel. Ez a technológia ötvözi a fehér fényű és az IR LED-eket. A két LED egy modulba van integrálva. Az IR hatótávolság 40 m.

Acusense funkció is természetesen megtalálható a kamerában, és a smart megvilágítás ez alapján működik. Lehetőség van arra a beállításra, ha a kamera embert, vagy járművet érzékel, akkor az IR LED automatikusan átvált fehér fényre, és egészen addig, amíg a célobjektum el nem hagyja területet, és le nem telik az 1 perces türelmi idő, addig marad a fehér fény bekapcsolva.

Aki audiót is szeretne rögzíteni, annak beépített mikrofon segíti a munkáját.
Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, vagy egyéb kérdésed támadt, keresd fel disztribútorainkat, illetve viszonteladóinkat.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők
Olvasta már?
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők