IP kamerák koax kábelen: egyszerű kedvező árú Videosec megoldás


IP kamerák koax kábelen: egyszerű kedvező árú Videosec megoldás
Mindannyian találkoztunk már olyan igénnyel, hogy egy meglévő, minőségesen kivitelezett koax kamerarendszert kell IP kamerákra cserélni, bővíteni. Ha bárki nem egyezik bele a falvésésbe, a kábelek cseréjébe, hát használjuk a meglévő RG-6 vagy RG-59 koax kábelezést IP kamerákkal. A kulcsszó PS-EOC7001.

A PS-EOC7001 szett egy pár passzív átalakító, amiket a régi kamerához vezető koax kábelünk két végére csatlakoztatunk, az egyik végén UTP kábellel a kamerához másik végén pedig a régi rögzítő helyére kerülő switchez csatlakozik a számítógépes hálózat. A már meglévő 12V DC táplálás IP kamerákkal ugyanúgy használható marad.

IEEE802.3 10Base-T, azaz 10Mb/s sebességen akár 200m kábelhosszon is megbízható IP videójeltovábbítást tudunk megvalósítani. A passzív átalakító a hálózat szempontjából teljesen transzparens, tehát sem IP címe, sem MAC címe nincs. Műemlék épületekben, kaszinókban és egyéb helyeken már sikerrel alkalmazzák, a minőségi koax kábelekkel telepített magánházak kamerarendszereiben is kiválóan alkalmazható.

Videosec Smart IP kamerákkal, h.265 + intelligens kódolással a 4K (8MPixel) felbontás sem akadály, a tapasztalatok is azt mutaják, hogy fennakadás nélkül továbbítható mindhárom videó adatfolyam. Ha tizen-éve minőségi anyagokkal, minőségi munkát végzett a telepítő, fejlett képanalitikáért nem kell minden kábelt újravésni, csak PS-EOC7001-et kell alkalmazni.

Kapcsolódó kérdéseivel keresse a Videosec csapatát.
Tagek: IP videotechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Satel behatolásvédelem
Olvasta már?
Satel behatolásvédelem