2N Telekomunikace kompakt beltéri egység


2N Telekomunikace kompakt beltéri egység
Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: 2N Telekomunikace a.s.


A 2N új, kompakt beltéri egysége az IP-videó kényelmét és biztonságát, szép dizájnt és a 2N-től elvárt minőséget nyújtja, mindezt a borsos árcédula nélkül. A 2N Clip egy 4 hüvelykes kijelzővel rendelkező IP-alapú beltéri egység, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a megfizethetőbb lakások iránti növekvő keresletnek.

Ha jó minőségű IP-alapú videókommunikációt biztosítunk a lakóknak, nagyobb biztonságban érzik magukat a látogatók fogadásában, és az épület hozzáférését is biztonságosabbá teszi. Az eszköz által biztosított videó megfelel az aktuális piaci elvárásoknak, elkerüli az elavult analóg egységekből származó elmosódott videókat, így biztonságosabb életkörnyezetet biztosít.

Az eszköz percek alatt telepíthető, hiszen mindössze két csavarra van szükség a falra szereléshez, ha pedig nem szeretnél furkálni, az eszközhöz elérhető kiegészítővel könnyedén elhelyezhető egy asztalon vagy polcon. A gyártó megérti az akadálymentesítés fontosságát, különösen azokon a piacokon, ahol a hallássérültek igényeinek kielégítése is elvárás. Pontosan ezért 2024 második negyedévétől a 2N Clip beépített indukciós hurkot tartalmazó változatban is elérhető lesz.

A legjobb rész pedig, hogy az eszköz tökéletesen illeszkedik a 2N ökoszisztémába. A nagy teljesítményű és megbízható 2N operációs rendszerrel működő 2N Clip beltéri egység könnyen kezelhető és konfigurálható a My2N Management Platformon keresztül. Mondj búcsút a bonyolult telepítéseknek, és köszönj a kényelemnek!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve
Olvasta már?
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve