Bemutatkozik az intelligens, hibrid fényfunkció a Hikvision palettáján


Bemutatkozik az intelligens, hibrid fényfunkció a Hikvision palettáján
A Hikvision palettáján már elérhetők az okos, hibrid fényforrást használó kamerák! A Smart Hybrid Light funkcióval ellátott biztonsági kamerák három kiegészítő világítási módot biztosítanak: az eddigi jól bevált infravörös- és fehér fényfunkció mellett megérkezett az új, okos technológia.

A hagyományos infravörös kamerák csak fekete-fehér képeket tudnak készíteni éjszaka. Ezáltal a felvételekről elvesznek bizonyos részletek, ami információveszteséget okoz számunkra.

Ennek a mindennapi problémának a megoldására szolgálnak a Smart Hybrid Light funkcióval ellátott kamerák, aminek titka az új, kiegészítő megvilágításban rejlik.

Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan is működik ez a funkció!


Bemutatkozik a Hybrid Smart Light!

A célpont észlelésekor - legyen szó emberről, vagy gépjárműről - a fehér fény bekapcsol. Ez nemcsak elriasztja a betolakodókat, hanem színes képeket is rögzít a kulcsfontosságú eseményről. Amikor a megfigyelési területről távozik a célpont, a fehér fény kikapcsol. Ezt követően a kamera rögtön visszavált az IR-fényre, ami a fényszennyezést is csökkenti a területen.



Érdemes megjegyezni, hogy az új ColorVu kamerák objektumazonosítással is fel vannak szerelve. Ennek segítségével az okos fehér fényfunkció nem fog bekapcsolni kisállatokra vagy egyéb környezeti hatásokra sem.

Az új Hybrid Smart Light kamera kiváló választás lehet:


A felhasználók ezeknek a kameráknak a segítségével megfigyelhetik az épületek bejáratait. Sőt, a gyengén megvilágított belső- és külső területeket is szemmel tarthatjuk, ahol lopás, betörés vagy egyéb bűncselekmények előfordulhatnak.

A sorházak, lakások, illetve lakóépületek gyakran rendelkeznek gyenge megvilágítású területekkel. Ezek a zónák potenciálisan kockázatosak lehetnek, mivel sötétben, rosszabb fényviszonyok között nehezebben ellenőrizhetők.

A ColorVu Hybrid light kamerák páratlan felügyeletet biztosítanak a nehezen megfigyelhető területeken, ezzel is csökkentve a kockázati tényezőket, és javítva a lakók, valamint látogatók biztonságát.

Ez az újdonság jelenleg csak az IP-kamerák palettáján érhető el, de a későbbiekben analóg kamerák is el lesznek látva ezzel a hasznos és izgalmas funkcióval.




Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Látni és hallani
Olvasta már?
Látni és hallani