Cam2 - zsebedben az otthonod biztonsága


Cam2 - zsebedben az otthonod biztonsága
A Provision Cam2 ingyenes alkalmazás iOS és Android eszközökre. Provision CAM2 App 1.11 (Jelenlegi verzió)

Az összes NVR-rel, DVR-rel és kamerával kompatibilis. A felhasználóknak teljes körű ellenőrzést biztosít eszközeik felett, beleértve az élő nézetet, a lejátszást és a beállításokat. Védett az illetéktelen hozzáférés ellen, valamint felhasználóbarát és intuitív minden felhasználó számára.

FIÓK HOZZÁFÉRÉS: Minden, amire szüksége lehet, csak egy bejelentkezésnyire van akkor is, ha nem a mobilját használja! A fiókalapú felhasználók mostantól bármely más telefonról bejelentkezhetnek, és az összes eszközlistát (kötött vagy nem kötött), amikor és ahol csak szükséges.


RENDSZER ÉLESÍTÉSE/HATÁSTALANÍTÁSA: Emlékezzen a „Betörésriasztó összekapcsolása” funkcióra az NVR firmware kiadások 1.4.7-es verziójából A Cam 2 v1.11-gyel még jobb lesz! Távolról élesítheti/hatástalaníthatja a felügyeleti rendszert, függetlenül a betörésjelző ütemtervétől, vagy attól, hogy van-e csatlakoztatva.

RENDSZÁMTÁBLÁK HOZZÁADÁSA AZ ADATBÁZISHOZ: Ha éppen most beszélt egy leendő ügyféllel, akivel egy későbbi időpontban találkoznak, és azt szeretné, ha a rendszere automatikusan beengedné őt a kapunál, de Ön nincs az irodában. Semmi gond! Az új Cam 2 APP lehetővé teszi a járművek hozzáadását a meglévő adatbázisokhoz.


ÖSSZEVONT ESZKÖZLISTA: Eddig két külön eszközlista volt: A „Szerverlista” - tartalmazta az összes az apphoz hozzáadott eszközt; A „Kötött lista” - tartalmazta az összes személyes fiókjához kapcsolt eszközt. Az 1.11-es verzió egyesíti a kettőt, egy listába foglalva az összes eszközét.

GYORSÍTOTT LEJÁTSZÁS: Ellenőriznie kell a lejátszást, de siet? Szeretné, ha lenne valami, amivel gyorsabban átpörgethetné az anyagot? Az új Cam 2 firmware verzióval a lejátszást 16X-ig felgyorsíthatja.

ADAPTÍV FELBONTÁS: Az 1.11-es verzióban ez a funkció engedélyezett, és automatikusan beállítja a videó minőségét a hálózati feltételek alapján, hogy javítsa a videó streaminget. Ez a funkció a lehető legsimábbá teszi a lejátszást, függetlenül az eszköztől, a helytől vagy az internet sebességétől.

DDA™-TÁMOGATÁS AZ NVR5-BEN: Az APP-on található DDATM analitikai keresés mostantól támogatja az NVR5 modelleket [NVR5-xxxx + (MM)]. Beleértve az emberek, a járművek, a kétkerekű járművek és a rendszámtáblák felismerését.

A VÁLASZTÁS SZABADSÁGA: A Provision-ISR APP lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa, mi a legjobb Önnek!

  • milyen nézetet kapjon, amikor megnyitja az APP-ot (csak egy adott készüléket, egy kedvenc csoportját,      csatornák, a legutóbb megtekintett elrendezés).
  • mi történik, amikor megnyit egy push értesítést (csatorna élő nézet, az esemény lejátszási pontja stb).
  • az élő nézet csatorna megjelenítési módja (szám vagy név).
  • milyen lejátszási események kerülnek megjelenítésre (minden, mozgás, érzékelők, analitika,).
  • a kívánt nézeti elrendezést a 8 különböző nézeti mód közül.
  • a videófolyamát a hálózati sebességnek megfelelően.



    CSAK AZ APPRA VAN SZÜKSÉGE: Nincs szükség a készülék kezelőfelületének elérésére: minden elvégezhető a Provision Cam2 APP-ból!
  • Állítsa be eszközeit közvetlenül az alkalmazáson keresztül, teljes körű konfigurációs képességekkel, mintha      ténylegesen a telepítés helyszínén.
  • Adjon hozzá arcokat az arcadatbázisához
  • Felvett fájlok biztonsági mentése
  • Beszélgetés és hallgatás a támogatott eszközökön keresztül
  • Aktiválja a riasztásokat
  • P2P-kapcsolat közvetlenül a kamerához (nincs szükség NVR-re)

    A Provision-ISR termékeit keresd a MASCO kínálatában.

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    FAAC szögben zárodó automata ajtók
    Olvasta már?
    FAAC szögben zárodó automata ajtók