Hikvision beléptető és kaputelefon egy eszközben


Hikvision beléptető és kaputelefon egy eszközben
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


Amikor kaputelefonra gondolunk, akkor többségünk csak egy célhardvert lát maga előtt. Elsőre azt hihetnénk, hogy egy ilyen eszköz funkciói kimerülnek a becsengetés, beszélgetés, és kapunyitás feladataiban.

Viszont a Hikvision termékeinek és innovációjának köszönhetően szakíthatunk a bevett megoldásokkal! Képzeljünk el egy olyan multiplatformot, ami bár a beléptető eszközök közül emelkedik ki, már elhozza számunkra a kaputelefonoknál megszokott lehetőségeket és izgalmas funkciókat is!
Ebben a cikkben bemutatjuk a DS-K1T502-es önálló beléptető terminált, ami jócskán túlmutat a kategóriája lehetőségein!

Beléptető eszköz vagy kaputelefon? Nem kell választania!

Többféle lehetőség közül választhatunk a DS-K1T502-es szériában, hiszen összesen négyféle kialakításban érhető el a készülékház. Lényegében az azonosítási lehetőségek tesznek különbséget az egyes típusok között:
  • DS-K1t502DBFWX: kártya, ujjlenyomat, PIN-kód azonosítása,
  • DS-K1T502DBWX: kártya, PIN-kód azonosítása,
  • DS-K1T502DBFWX-C: kártya, ujjlenyomat, PIN-kód, QR-kód, azonosítása,
  • DS-K1T502DBWX-C: kártya, PIN-kód, QR-kód azonosítása.


    Mind a négy típus képes egy kaputelefon kültéri funkcióját betölteni. Egy rendszerben maximum 1 fő kültéri- és 16 db mellék kültéri készülék lehet. Így összeállítható egy olyan kompozíció, ahol 17 db kültéri eszköz hív beltéri készüléket.


    Vegye kezébe az irányítást!

    A DS-K1T502-es széria képes akár önállóan is applikációs kapcsolatra a Hik-Connect használatával. Bárhol fogadhatjuk a hívásokat és eldönthetjük, hogy a hívó személyt beengedjük-e vagy sem.

    Az applikációt használhatjuk beltéri készülékkel párhuzamosan is, ebben az esetben minden felületen egyszerre fog megjelenni a hívás. Amelyik eszköz először fogadja a hívást, azzal épül ki a kétirányú kapcsolat – ekkor a többi készüléken, vagy applikáción a csengetés abbamarad.

    Egy kamera, megannyi lehetőség!

    A “-C” megjelöléssel ellátott típusokban ( DS-K1T502DBFWX-C és DS-K1T502DBWX-C) integrálva van egy 2 MP kamera. Ez nemcsak a video-kaputelefon funkciónál hasznos, hanem ajtónyitáskor is, a QR-kód beolvasásához.

    Sőt! A készülék kameráját felhasználhatjuk a Hikvision IP-kamerarendszer egyik eszközeként is.

    DS-K1T502-es széria, a multiplatform!

    Az extrák sorát a Wiegand kimeneti lehetőség gazdagítja tovább, mivel ezen a kapcsolaton keresztül csatlakozhatunk a beléptető kontrollerekhez. A Hikvision eszköz használatakor egy adatbázisból kezelhetjük az önálló terminált, mint kártyaolvasó és a kontrollert, mint ajtóvezérlő. Ez a megoldás nemcsak praktikus, hanem még költséghatékony is, mert nem kell külön kaputelefonra és beléptető terminálra beruházni.

    Az RS-485-ön keresztül köthetünk az 502-es típusra Hikvision kártyaolvasót. Így az áthaladás mind a két irányból megvalósítható kártyával, vagy TAG-el. Továbbá az 502-es széria beépített kártyaolvasója képes olvasni a Milfare M1-, és Desfire kártyákat is (Az M1 kártya a Hikvision titkosítással ellátott megoldása).


    Az AP mód (Access Point) egy olyan innovatív funkció, ami a beállításhoz és üzemeltetéshez hasznos. Használatával akár az okostelefonunk segítségével is beállíthatjuk a fontosabb funkciókat, vagy felhasználókat taníthatunk, törölhetünk könnyedén.

    Többet szeretne megtudni a termékről? További információkért keresse fel a www.powerbizt.hu honlapot!
  • Tagek: kaputelefon

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya
    Olvasta már?
    Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya