Innovatív DSC érzékelők a DSC Hungáriánál


Innovatív DSC érzékelők a DSC Hungáriánál
A DSC érzékelők kínálatában új innovatív eszközök jelentek meg, melyek leváltják a régebbi eszközöket. Az új LC-2xx vezetékes detektorcsalád képviseli a legjobb választást a lakossági és vállalati vagyonvédelmi rendszerekhez. Ismerje meg az LC-203 kombinált mozgásérzékelőt és LC-205 akusztikus üvegtörés-érzékelőt!

LC-203 - Dual PIR/MW érzékelő kisállat elleni védelemmel és kitakarásvédelemmel

A DSC szakemberei a már jól bevált, kombinált LC-103 és LC-104 mozgásérzékelők leváltására kifejlesztették az új LC-203 Dual PIR/MW érzékelőt kisállat elleni védelemmel és kitakarásvédelemmel.

Az új LC-203 érzékelő tökéletes választás a lakossági és vállalati vagyonvédelmi rendszerekhez. AZ LC-203 egy teljesen digitális PIR mozgásérzékelő, mely hőkompenzációval rendelkezik. Úgy tervezték, hogy soha nem látott érzékelési pontosságot nyújtson a hagyományos analóg és digitális érzékelőkhez képest. Az érzékelő minősége és érzékelési hatékonysága a LODIFF ® technológiával POLY IR ® anyagból készült lencsének köszönhető.

A telepítési idő lerövidítésének és a telepítési folyamat egyszerűsítésének érdekében az LC-203 beépített EOL ellenállásokat tartalmaz a PowerSeries NEO és PRO központhoz használt értékekkel. Természetesen a telepítők akár más rendszerekhez is illeszthetik, annak saját ellenállásait használva. A riasztás kimenetet szilárdtest relé biztosítja.

A telepített rendszer általános biztonságát a kettős (a szétszedést, illetve a falról történő leszedést) szabotázs érzékeléssel növeli. Az LC-203 egy Duál technológiájú érzékelő. Egy passzív infra (PIR) és egy mikrohullámú (MW) érzékelőből áll, amelyek 'ÉS' kapcsolatban működnek, hogy csökkentsék a téves riasztások számát, különösen zavarteli környezetben is. Mindkét érzékelőnek mozgást kell érzékelnie a riasztási kimenet aktiválásához. Az érzékelések vizuális visszajelzését 3 LED biztosítja, melyek akár le is tilthatók. A PIR érzékelést ZÖLD, a MW érzékelést SÁRGA, a riasztást PIROS LED jelzi vissza.

A nagyobb rugalmasság vagy speciális követelmények érdekében az érzékelő beállítható, hogy csak valamelyik érzékelő jelzése is riasztást okozzon, tehát 'VAGY' kapcsolatban működjenek.

Az érzékelő rendelkezik egy 'AUTO- VAGY' üzemmód kapcsolattal is, melynél a MW érzékelő 60 másodpercen belül 5 riasztás érzékelést indít, függetlenül a PIR érzékelő állapotától.

Az LC-203 érzékelő EN Grade 3 tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a magas biztonsági fokozat az érzékelő maszkolás elleni, azaz kitakarás védelmének köszönhetően érhető el. A kitakarás monitorozása folyamatos, és a normál állapottól való 15 másodperces eltérés után riasztás indul (küszöbértéken túli teljesítmény, PIR kitakarás, MW kitakarás).

Beépített 15kg-os kisállat elleni védelemmel rendelkezik. Az LC-203 maximális érzékelési távolsága 15 méter, mely DIP kapcsolóval (LOW állásba) 7 méterre csökkenthető. Az érzékelési tartomány 100° os, az ajánlott szerelési magasság 2,1 méter.

A műanyag ház kialakítása lehető teszi a falra, illetve a sarokba történő szerelést is, de igény szerint rendelhető hozzá tartó is (LC-L2ST).

Tovább az LC-203 termékhez.

LC-205 üvegtörés-érzékelő

Másik újdonságunk az LC-205 üvegtörés-érzékelő, amit a méltán népszerű LC-105 helyett használhatunk.

Az LC-205 egy akusztikus üvegtörés-érzékelő, amely képes érzékelni az üveg ütését és törését. Az érzékelő teljes rugalmasságot kínál 4 különböző móddal, mely DIP kapcsolóval állítható be. A kívánt működési mód az alapján állítható be, hogy milyen a környezet, ahova az érzékelő telepítve lett, vagy mi a kívánt eredmény:
  • Csak ütésérzékelés (nem lehet érzékenységet állítani)
  • Alacsony frekvenciás hangok érzékelése az ajtó/ablak nyitásakor (nem lehet érzékenységet állítani)
  • Kettős alacsony és magas frekvencia figyelése az összes típusú üveg törésnek legjobb észleléséhez (az      érzékenység trimmerrel állítható)
  • Normál üvegtörés (az érzékenység trimmerrel állítható)

    Az érzékelőt sík falfelületre lehet szerelni, a maximális érzékelési távolság 7 méter. Az érzékelő kimentét egy szilárdtest relé adja, érzékelés esetén egy piros LED ad vizuális visszajelzést.
    Az érzékelő a szétszedését a beépített szabotázskapcsoló jelzi.

    Az LC-205 eléréséhez kattintson ide

    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Megújultak a SECOLINK vezetéknélküli nyitás és mozgás érzékelői
    Olvasta már?
    Megújultak a SECOLINK vezetéknélküli nyitás és mozgás érzékelői