FAAC automata ajtók, minden funkcionális igényre


FAAC automata ajtók, minden funkcionális igényre
A FAAC az automata ajtó fajták számtalan variációját és kombinációját kínálja.

A környezettudatosság és biztonság napjainkban kiemelkedően fontos szempont a vállalkozások számára, így az iparágak eltérő speciális igényein túl, ezekre az elvárásokra is teljeskörű megoldást kínálunk. Minőségi ajtókat gyártunk, melyek akár több funkciót is ötvözhetnek és az egyedi igényeket is kiszolgálják. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk és szinte valamennyi iparág részére kínálunk modern automata ajtókat.


Az automata ajtók kiválasztása előtt elsősorban a felhasználási módjukat kell tisztázni. Bár több funkció is egybeépíthető, mégis döntsük el még időben, a megrendelés és a legyártás előtt, hogy melyek azok a felhasználási módok, melyek mindenképpen szükségesek az ajtókra vonatkozóan. A környezettudatosság, a betörés- és tűzgátlás, esetleg a fokozottan ellenőrzött beléptetés a célunk? Vagy mindezek kombinációja? Természetesen az egyes iparágak speciális igényei sokszor már adottak. Azok számára, akiknek már egyértelművé vált a funkciók meghatározása, még további szempontokat is mérlegelniük kell.


Választás terméktípus szerint
Az automata ajtók számtalan terméktípusa közül kell az adott igényekhez legjobban illeszkedő műszaki megoldást kiválasztani. Bevásárlóközpontok, exkluzív üzletek bejárataihoz is tökéletes választás lehet a tolóajtó automatikába integrált, légfüggönnyel szerelt, FAAC Airslide automata tolóajtó. A nyílóajtó automatikák közül a legelegánsabb megoldás a padlósík alá rejtett kivitel, amely szinte hangtalanul végzi feladatát.


Ajtók a higiénikus környezetért
Az egészségügyi intézményekben a biztonság, a hőszigetelés, a hangelvezetés és a menekülési útvonalak biztosítása elengedhetetlen. Miután a higiénia szintén fontos ezeknél az intézményeknél, elvárt, hogy kézzel való érintés nélkül, automatikusan nyíljanak a be- és kijárást biztosító ajtók. Az automata ajtó fajták között mindezek megtalálhatóak.


Biztonsági ajtók
A biztonsági forgóajtók egy saját fejlesztésű beléptető rendszerrel integrálva elkülönítik az épületbe belépésre jogosult és illetéktelen személyeket. A kabinok biztonsági érzékelőkkel felszereltek, alkalmasak súly ellenőrzésre, ujjlenyomat ellenőrzésre, arcfelismerésre továbbá fémdetektorral rendelkeznek. A biztonsági fülke egy pár íves tolóajtóból áll a kereten belül, egyszerre csak az egyik irányból fogadhat belépőt, ha egy személy jogosult belépni kinyílik az első ajtó a belépés megtörténik majd bezárul és elindul az ellenőrzési protokoll. Csak akkor nyílik ki a második ajtó, ha ezek az ellenőrzések befejeződtek, és lehetővé teszi a belépést a védett területre. A kabinok készülhetnek akár BR3 golyóálló, RC4 biztonsági követelményeknek megfelelő műszaki tartalommal is. Kialakításuk lehetővé teszi az egyszerű beépítést és áthelyezést is.


Célunk, hogy minden általunk gyártott és telepített berendezés ügyfeleink elvárásainak megfelelően, megbízhatóan működjön. A hosszú élettartam érdekében elengedhetetlenek a rendszeres javítások és karbantartások, melyek kiszámíthatóságát – a garanciaidőn túl – karbantartási szerződésünkkel tudjuk garantálni. Cégünknél különösen nagy hangsúlyt fektetünk képzéseinkre, így új kollégáink a belépésüket követően bekerülnek mentor rendszerünkbe, melynek keretében elsajátítják a berendezések telepítéséhez és szervizeléséhez szükséges szaktudást. Megbízható termékeinknek és szakképzett szervizcsapatunknak köszönhetően, a FAAC, már több, mint 10 éve Magyarország vezető automata ajtó specialistája.

A FAAC Hungary Kft műszaki segítséggel, képzési programokkal támogatja ügyfeleit az általános- és egyedi projektekben.

Elérhetőség: ajanlatkeres.hu@faacgroup.com
Tel: (30)949 2142
Tagek: kaputechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája
Olvasta már?
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája